Facebook Pixel Formula 1: Συγκλονιστικό φινάλε στη F1: Ο Χάμιλτον τερμάτισε πρώτος στη Βρετανία με σκασμένο λάστιχο!!! (ΒΙΝΤΕΟ)
Άλλα Σπορ
| 2020-08-02 18:03:00

Συγκλονιστικό φινάλε: Ο Χάμιλτον τερμάτισε πρώτος στη Βρετανία με σκασμένο λάστιχο!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Συγκλονιστικό φινάλε: Ο Χάμιλτον τερμάτισε πρώτος στη Βρετανία με σκασμένο λάστιχο!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Formula 1: Ο Λίουις Χάμιλτον πέρασε πρώτος την καρό σημαία στο Σίλβερστουν κατακτώντας την 1η θέση του βρετανικού Grand Prix έχοντας κλαταρισμένο ελαστικό.

Ο Βρετανός παγκόσμιος πρωταθλητής κυριάρχησε από την εκκίνηση ως τον τερματισμό στο γκραν πρι της Βρετανίας και πήρε την τρίτη διαδοχική νίκη του και 87η συνολικά στην καριέρα του, παρά το γεγονός ότι το ελαστικό του κλάταρε στον τελευταίο γύρο.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν το τέλος, όμως, και με τον 2ο Βάλτερι Μπότας να βλέπει το μπροστά αριστερό ελαστικό του μονοθέσιού του να παραδίδει πνεύμα και να πέφτει εκτός 10άδας, ο Λιούις έπαθε ακριβώς το ίδιο με τον team-mate του: το μπροστά αριστερό ελαστικό του έσκασε, ο Χάμιλτον έκοψε αναγκαστικά ταχύτητα, όμως ήταν τόσο μεγάλη η διαφορά του από τον Φερστάπεν, που κατάφερε να πάρει την 7η νίκη του στην Μ. Βρετανία και σε συνδυασμό με την ατυχία του Μπότας σχεδόν να κλειδώσει από... τώρα το 7ο προσωπικό πρωτάθλημα. 

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Μαξ Φερστάπεν της Red Bull ενώ τρίτος ήταν ο Σαρλ Λεκλέρκ της Ferrari. Σκασμένο ελαστικό είχε και ομόσταυλος του Χάμιλτον στη Mercedes, Βαλτέρι Μπότας που τερμάτισε στην 11η θέση. 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags