Facebook Pixel «Ο Παναθηναϊκός κερδίζει το σεβασμό σου επειδή παίζει σκληρά»
| 2014-07-22 17:23:00

«Ο Παναθηναϊκός κερδίζει το σεβασμό σου επειδή παίζει σκληρά»

«Ο Παναθηναϊκός κερδίζει το σεβασμό σου επειδή παίζει σκληρά»

Ο Ντεμάρκους Νέλσον έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, τονίζοντας πως είναι ευτυχισμένος που βρίσκεται στους πρωταθλητές Ελλάδος.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος γιατί έχω την ευκαιρία να παίξω σε μια πολύ μεγάλη ομάδα, ένα τεράστιο οργανισμό που εδρεύει σε μια όμορφη πόλη», είπε αρχικά το νέο απόκτημα των «πρασίνων».

«Είμαι ευγνώμων στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού που με εντόπισαν, με εμπιστεύτηκαν κι ακολούθως επικοινώνησαν με τον ατζέντη μου. Προφανώς είμαι πολύ ευτυχισμένος και θα δώσω τα πάντα ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους της», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που κερδίζει το σεβασμό σου επειδή παίζει σκληρά. Πέρσι έφτασαν μέχρι τα πλέι οφ κι έβλεπες ότι από πλευράς τακτικής έπαιζαν σωστά. Απέναντί μας βρέθηκαν πίσω στο σκορ αλλά είχαν το σωστό τρόπο να μειώσουν τη διαφορά και να νικήσουν στο Βελιγράδι όπως και στην Αθήνα όταν και πήραν την πρόκριση για την επόμενη φάση. Τότε ήμουν απέναντι τώρα είμαι στη… σωστή πλευρά! Οι φίλοι του Παναθηναϊκού δημιούργησαν υπέροχη ατμόσφαιρα κι ενίσχυσαν την ομάδα τους και προσδοκώ να ζήσω τέτοια ατμόσφαιρα», είπε ολοκληρώνοντας.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags