Facebook Pixel Ανακοίνωσαν στον Σπανούλη ότι θα παίζει λιγότερο!
| 2016-05-23 10:00:00

Ανακοίνωσαν στον Σπανούλη ότι θα παίζει λιγότερο!

Ανακοίνωσαν στον Σπανούλη ότι θα παίζει λιγότερο!

Ο Γιάννης Παπαγιάννης, αφού αποθεώνει τον πραγματικό ηγέτη του Ολυμπιακού, Γιώργο Πρίντεζη, αποκαλύπτει συνάντηση Αγγελόπουλων - Kill Bill μετά τον πρώτο χαμένο τελικό.

Μόνος του απέναντι στον Παναθηναϊκό! Στον πρώτο αγώνα παραλίγο να τους κερδίσει μόνος του. Χθες, στον δεύτερο αγώνα, κυριολεκτικά το κατάφερε κι αυτό! Ο Ολυμπιακός με 20 πόντους του Πρίντεζη που πήρε 9 ριμπάουντ και την ψυχή του βγαλμένη στο παρκέ πήρε ένα πολύ δύσκολο διπλό. Διπλό που εάν υποθέσουμε ότι δεν έμπαιναν τα δυο τρίποντα του Διαμαντίδη και του Σπανούλη έπρεπε να το είχε πάρει πολύ νωρίτερα ο Ολυμπιακός.

Ο καινούργιος Ολυμπιακός πρέπει να στηθεί γύρω από τον Πρίντεζη. Είναι ο πραγματικός ηγέτης της ομάδας, άρρωστος Ολυμπιακός, ο άνθρωπος είναι πραγματικά μια ομάδα μόνος του.

Άλλωστε, οι αριθμοί του τα λένε όλα. Από χθες ο Πρίντεζης αναρριχήθηκε στη 2η θέση των σκόρερς όλων των εποχών στην ιστορία του Ολυμπιακού, από καταβολής Α1!

Ο Πρίντεζης έφτασε τους 2.517 πόντους στην Α1 με τον Ολυμπιακό, ξεπερνώντας τον Ντράγκαν Τάρλατς και πλησιάζει τον Μίλαν Τόμιτς, ο οποίος κατέχει την κορυφή με συνολικά 2.913 πόντους.

Στον πρώτο τελικό στο ΣΕΦ, ο Πρίντεζης είχε προσπεράσει τον Ζάρκο Πάσπαλι που είχε 2.496 πόντους και βαδίζει για την πρώτη θέση.

Για τον Σπανούλη μη λέμε τα ίδια και τα ίδια. Επιτέλους ο Σφαιρόπουλος τον διαχειρίστηκε σωστά. Έπαιξε πολύ λίγο, πήρε τις σωστές προσπάθειες και δεν εκβίασε σουτ. Αυτό ζητάνε οι υγιείς Ολυμπιακοί από τον Σπανούλη. Να παίζει όσο μπορεί ώστε να μην κάνει λάθη και να μην κρεμάει την ομάδα. Άλλωστε λόγω ηλικίας δεν μπορεί να παίξει παραπάνω.

Σ.Σ. Τελικά το άρθρο της Παρασκευής για τον Σπανούλη έκανε τεράστιο καλό στον Ολυμπιακό. Μάθαμε ότι τον κάλεσαν οι Αγγελόπουλοι και συζήτησαν μαζί του και ο Σφαιρόπουλος τού ανακοίνωσε ότι θα παίζει λιγότερο για να προσφέρει περισσότερα. Αυτό που έπρεπε να γίνει από την αρχή. Εάν είχε γίνει ίσως τώρα το σκορ των τελικών να ήταν ήδη 2-0.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags