Facebook Pixel Sportdog.gr | Τεράστια συγκίνηση στην απόσυρση της φανέλας του Νοτσιόνι - Δάκρυσαν και οι πέτρες! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-02-27 11:31:00

Τεράστια συγκίνηση στην απόσυρση της φανέλας του Νοτσιόνι - Δάκρυσαν και οι πέτρες! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τεράστια συγκίνηση στην απόσυρση της φανέλας του Νοτσιόνι - Δάκρυσαν και οι πέτρες! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας θρύλος τμήθηκε όπως του έπρεπε.

Ανατριχιαστικές στιγμές έζησαν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο για τον αγώνα της Αργεντινής απέναντι στην Παραγουάη.

Οι άνθρωποι της ομοσπονδίας μπάσκετ της Αργεντινής τίμησαν τον Αντρές Νοτσιόνι, αποσύροντας την φανέλα με το νούμερο 13, που φορούσε στην εθνική, με τις στιγμές να είναι συγκινητικές.

Στο γήπεδο βρέθηκαν και άλλοι θρύλοι του αργεντίνικου μπάσκετ, όπως οι Τζινόμπιλι, Πέπε Σάντσεθ και Πάμπλο Πριτζιόνι, αλλά και ο γκαρντ της Ρεάλ Φακούντο Καμπάτσο, οι οποίοι εμφανίστηκαν σε μία οθόνη για να ευχηθούν τα καλύτερα στον Νοτσιόνι, πριν αποσυρθεί η φανέλα του.

Ύστερα πήρε το μικρόφωνο ο Νοτσιόνι, λέγοντας μεταξύ άλλων: "Στην ζωή πρέπει να κυνηγά τα όνειρά σου. Αυτό καναμε εμείς με την "χρυσή γενιά" όπως μας είπανε".

Στην καριέρα του με το εθνόσημο ο Νοτσιόνι αγωνίστηκε 121 φορές και σημείωσε 1.364 πόντους. Κατά την διάρκεια της παρουσίας του κέρδισε ένα χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο (στην Αθήνα το 2004) και ένα χάλκινο Ολυμπιακό μετάλλιο (στο Πεκίνο το 2008), ένα αργυρό μετάλλιο σε Παγκόσμιο Κύπελλο (το 2002 στις ΗΠΑ), καθώς και δύο χρυσά, δύο ασημένια και ένα χάλκινο μετάλλιο σε Παναμερικανικούς αγώνες, αλλά και ένα χρυσό και ένα ασημένιο μετάλλιο σε αγώνες της Νοτίου Αμερικής.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την τελετή:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags