Facebook Pixel Ρικ Πιτίνο – Εθνική Ελλάδας: Χαμός με Πιτίνο ακόμα δεν ήρθε - "Πάγωσε" ο Βασιλακόπουλος – Έγινε λάθος στη μετάφραση!
Μπάσκετ
| 2019-11-20 17:58:00

Χαμός με Πιτίνο ακόμα δεν ήρθε - "Πάγωσε" ο Βασιλακόπουλος – Έγινε λάθος στη μετάφραση!

Sportdog Team
Χαμός με Πιτίνο ακόμα δεν ήρθε - "Πάγωσε" ο Βασιλακόπουλος – Έγινε λάθος στη μετάφραση!

Χοντρός προβληματισμός στην ΕΟΚ, ξεκάθαρος ο Αμερικανός.

Ρικ Πιτίνο – Εθνική Ελλάδας: Σαν... βόμβα έσκασε η είδηση της επιστροφής του Ρικ Πιτίνο στον Παναθηναϊκό, ωστόσο τις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονη συζήτηση σχετικά με την κοινή ενασχόλησή του και στην Εθνική.

Θυμίζουμε, ότι ο Αμερικανός κόουτς την προηγούμενη εβδομάδα, πριν προκύψει θέμα προπονητή στον Παναθηναϊκό, είχε συμφωνήσει με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο ΠροΟλυμπιακό Τουρνουά και εφόσον έρθει η πρόκριση και στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μετά την απόλυση όμως του Αργύρη Πεδουλάκη και την επιθυμία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για μία ακόμα υπέρβαση, ο Ρικ Πιτίνο πείσθηκε να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό και απόφαση του ίδιου είναι να το κάνει παράλληλα με την Εθνική.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πάντως, στην ΕΟΚ δεν γνώριζαν τίποτα για τη συγκεκριμένη εξέλιξη, ενημερώθηκαν από τα media και εμφανίζονται ιδιαιτέρως ενοχλημένοι. Μάλιστα, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ενημέρωσε τους συνεργάτες του πως πρέπει να συζητήσουν ξανά τη συνεργασία τους με τον Αμερικανό και όπως «βγαίνει», τίποτα αυτή τη στιγμή δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο.



Λάθος στη μετάφραση!

Ο Ρικ Πιτίνο πάντως, όπως ξεκαθάρισε και στην πρώτη του τοποθέτηση μετά τη διαρροή της συμφωνίας του με τον Παναθηναϊκό, θέλει να συνεχίσει στην Εθνική Ελλάδας και θεωρεί τιμή του να κάτσει στον πάγκο της.

Αυτό είχε πει άλλωστε και στην παρουσίασή του πριν από λίγες ημέρες, όταν λανθασμένα είχε μεταφραστεί και μεταφερθεί, πως δεν θα δουλέψει παράλληλα σε άλλον σύλλογο.

Συγκεκριμένα, μία από τις ερωτήσεις που του έγιναν αφορούσε στο ενδεχόμενο μέχρι το καλοκαίρι να προκύψει πρόταση από σύλλογο, είτε του ΝΒΑ είτε της EuroLeague και ο ίδιος είχε αφήσει τα πάντα ανοιχτά λέγοντας: "δεν υπάρχουν λεφτά, δεν υπάρχει δουλειά που δεν θα με αφήσει να μην προπονήσω αυτή την ομάδα. Όταν δίνω τον λόγο μου, αυτό δεν είναι δουλειά. Είναι τιμή. Είναι κάτι που παίρνω πολύ σοβαρά και είναι κάτι που θα κρατάω για όσο ζω"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags