Facebook Pixel Sportdog.gr | Δεν κρατιούνται οι Ερυθρόλευκοι: "Έχουμε αυτοπεποίθηση - Δεν με νοιάζει το όνομα του αντιπάλου"
| 2020-03-02 15:14:00

Δεν κρατιούνται οι Ερυθρόλευκοι: "Έχουμε αυτοπεποίθηση - Δεν με νοιάζει το όνομα του αντιπάλου"

Sportdog Team
Δεν κρατιούνται οι Ερυθρόλευκοι: "Έχουμε αυτοπεποίθηση - Δεν με νοιάζει το όνομα του αντιπάλου"

Τρομερές δηλώσεις ενόψει του ντέρμπι των αιωνίων.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: ο Σακίελ ΜακΚίσικ και ο Οκτάβιους Έλις μίλησαν στη media day ενόψει του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό και δήλωσαν ανυπόμονοι για ένα τέτοιο ντέρμπι.

Ο ΜακΚίσικ ανέφερε αρχικά: «Είμαι ανυπομόνος. Είναι το πρώτο παιχνίδι σαν αυτό στη καριέρα μου. Περιμένω να δω πόσο τρελό θα είναι το ματς»και πρόσθεσε:

«Όλοι μιλούν για το παιχνίδι από την πρώτη μέρα που ήρθα. Πρέπει όμως να είμαι ήρεμος και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας. Πρέπει να παίξουμε σκληρά. Έχουμε έναν καλό προπονητή και έχουμε αυτοπεποίθηση».

Ο Οκτάβιους Έλις από την πλευρά του σχολίασε: «Θα είναι τρελό το παιχνίδι και η ατμόσφαιρα. Είναι η πρώτη μου φορά και παίζουμε εντός έδρας. Δεν με νοιάζει το όνομα του αντιπάλου, εγώ θα παίξω για την ομάδα και τον κόσμο», ανέφερε αρχικά ο Έλις στη κάμερα της Nova, προτού προσθέσει για τα στοιχεία που θα κρίνουν το ματς: 

«Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό, να παίξουμε ως ομάδα, να ακούμε τον προπονητή και τους αρχηγούς μας. Με τον κόουτς έχουμε μεταμορφωθεί σε μία ομάδα που παίζει καλά αμυντικά».

Κλείνοντας, τόνισε: «Είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι, είμαι ενθουσιασμένος και θα κάνω τα πάντα για να κερδίσουμε. Πιστεύουμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε για τα πλέι-οφ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags