Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο Τζάκσον - Με αυτούς τους "πράσινους" μίλησε για να πει το "ναι"!
| 2020-08-26 20:24:00

Στην Αθήνα ο Τζάκσον - Με αυτούς μίλησε για να πει το "ναι" στον ΠΑΟ - Γιατί ανέφερε τον "Ζοτς"!

Sportdog Team
Στην Αθήνα ο Τζάκσον - Με αυτούς μίλησε για να πει το "ναι" στον ΠΑΟ - Γιατί ανέφερε τον "Ζοτς"!

Παναθηναϊκός: Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Τριφυλλιού έφτασε ο Πιέρ Τζάκσον, ο οποίος στις πρώτες του δηλώσεις μίλησε για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του και αποκάλυψε ότι πριν πει το "ναι" στους Πράσινους, μίλησε με τους Μάικ Τζέιμς και ΝτεΣόν Τόμας.

«Νιώθω καλά. Ήταν ένα μεγάλο ταξίδι, αλλά είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και θα αρχίσω την πορεία με την νέα μου ομάδα» ανέφερε αρχικά και συνέχισε λέγοντας:

«Είναι η πρώτη φορά που επιστρέφω στην Ευρώπη ύστερα από μερικά χρόνια. Νιώθω χαρούμενος που θα αγωνιστώ ξανά σε ευρωπαϊκά παιχνίδια. Θέλω να συνηθίσω τους οπαδούς μας, που είναι παθιασμένοι. Ανυπομονώ να παίξω εδώ».

Όσο για την πρώτη του επαφή με τον Παναθηναϊκό (ως αντίπαλος), τόνισε: «Έχω παίξει στην Αθήνα ένα από τα πρώτα μου παιχνίδια με τη Φενέρμπαχτσε. Ο Ομπράντοβιτς ένιωθε πραγματικό πάθος, που θα επέστρεφε εδώ. Το γήπεδο ήταν γεμάτο κόσμο. Ξέρω πως το κοινό έχει συνηθίσει τις νίκες και θα προσπαθήσω να τις φέρω».

Παράλληλα, αποκάλυψε πως πριν πάρει την απόφαση να έρθει στο ΟΑΚΑ μίλησε με τους Τζέιμς και Τόμας, οι οποίοι του είπαν τα καλύτερα για τους έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης. «Γνωρίζω καλά τον Μάικ Τζέιμς και τον ΝτεΣόν Τόμας. Μου είπαν μόνο καλά λόγια», ήταν τα λόγια του.

Τέλος, απευθυνόμενος στο κοινό του Παναθηναϊκού υποστήριξε: «Θέλω να τους πω πως είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά τους. Προχωράμε ενωμένοι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags