Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Euroleague: Η "έκρηξη" Γιαννακόπουλου με.. γαλλικά σε Μπερτομέου - "Σύμμαχος" ο Ολυμπιακός!
Μπάσκετ
| 2021-04-16 22:27:00

Η "έκρηξη" Γιαννακόπουλου με τρομερές ατάκες και... γαλλικά σε Μπερτομέου - "Σύμμαχος" ο Ολυμπιακός!

Η "έκρηξη" Γιαννακόπουλου με τρομερές ατάκες και... γαλλικά σε Μπερτομέου - "Σύμμαχος" ο Ολυμπιακός!

Εξοργισμένος ο πρώην ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού με τον Τζόρντι Μπερτομέου, η ηγεσία του οποίου στη Euroleague έχει τεθεί υπό αμφισβήτηση. Ο Γιαννακόπουλος ήταν ο πρώτος που τάχθηκε ανοικτά κατά του Καταλανού και το Sportdog θυμάται τα "εκρηκτικά" σκηνικά ττης τελευταίας τριετίας.

Παναθηναϊκός - Euroleague: Για πρώτη φορά στα χρονικά της Euroleague, μία συμμαχία 7 ομάδων αποτελούμενη από Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μακάμπι, Αρμάνι Μιλάνο, Ζαλγκίρις και Εφές, αμφισβητούν ευθέως τον Τζόρντι Μπερτομέου!

Για να είμαστε δίκαιοι και ειλικρινείς, ο πρώτος που... άνοιξε το «χορό» κατά του πανίσχυρου μέχρι πρότινος Τζόρντι, ήταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Από το 2018 κιόλας ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξαπέλυσε τα «βέλη» του εναντίον του Μπερτομέου, τόσο για ζητήματα που αφορούσαν την οικονομική διαφάνεια στην Euroleague, όσο φυσικά και τις εχθρικές διαιτησίες απέναντι στους «πράσινους».

Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα, το Sportdog θυμάται τέσσερις φορές που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κήρυξε... πυρ κατά του Μπερτομέου:

5 Φεβρουαρίου 2018

Θεωρώντας ότι ο «κόμπος» έχει φτάσει πια στο «χτένι», ο Γιαννακόπουλος εξαγγέλει τη διενέργεια δημοψηφίσματος για την παραμονή ή όχι του Παναθηναϊκού στην Euroleague!

Η αντίδραση αυτή προέκυψε ως αποτέλεσμα της προγενέστερης απόφασης της διοργάνωσης να του απαγορεύσει, για ένα χρόνο, την είσοδο στα γήπεδα. Με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ να θεωρεί υπεύθυνο για τη στοχοποίησή του τον ίδιο τον Μπερτομέου.

30 Απριλίου του 2018

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσω προσωπικής του δήλωσης επιτίθεται στον Τζόρντι Μπερτομέου, με αφορμή πειθαρχική δίωξη που είχε δεχθεί για ποσταρίσματά του στο Instagram. Συγκεκριμένα ο ισχυρός άνδρας του «Εξάστερου» ανέφερε: «Την ώρα που από ολόκληρη την Ευρώπη λαμβάνουμε διαρκώς αμέτρητα μηνύματα συμπαράστασης και συλλυπητήρια για τον χαμό του Κώστα Γιαννακόπουλου, ενός εκ των θεμελίων λίθων του Παναθηναϊκού μας, την ώρα που η οικογένεια μας είναι βυθισμένη στο πένθος, εσύ αποδεικνύεις για μια ακόμη φορά πόσο μικρόψυχος είσαι.

Το έπραξες βεβαίως κι άλλες φορές. Όταν υπερασπίστηκα τα παιδιά μου, έναντι κάποιων που έβριζαν και έριχναν κατάρες. Ή όταν μοίρασες τη φωτογραφία μου στα γήπεδα της Ευρωλίγκα, σαν να επρόκειτο για σεσημασμένο δολοφόνο. Και τώρα, τη στιγμή που η οικογένεια μου θρηνεί, εσύ απλά συνεχίζεις την προσπάθεια για την εξόντωση του Παναθηναϊκού και εμένα προσωπικά.

Μέχρι εδώ. Το μόνο που έχω να σου πω πλέον είναι «Άντε γαμ@@@». Μόνο αυτό. Τίποτα άλλο δεν σου αξίζει. Και ξεκαθαρίζω ότι αν καλοκαιρι τα υπόλοιπα μέλη της Ευρωλίγκας δεν αποφασίσουν ότι δεν μπορεί ένας άνθρωπος που δεν σέβεται θεσμούς όπως η οικογένεια, που δεν σέβεται ούτε καν το πένθος του άλλου, να κάθεται στο ίδιο τραπέζι με εμάς, πόσο μάλλον να διοικεί τη διοργάνωση, ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει και δεν θα έχει θέση σε αυτή την παρωδία. Ο αθλητισμός στηρίζεται σε ανθρώπους. Και εσύ δεν θυμίζεις πια σε τίποτα άνθρωπο».

25 Μαΐου 2020

Στη Γενική Συνέλευση της Euroleague, πέρσι, ένα από τα βασικά προς επίλυση θέματα ήταν το πόσα λιγότερα χρήματα θα λάμβαναν οι παίκτες από τις ομάδες, καθώς η σεζόν ελέω κορονοϊού δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Ο Γιαννακόπουλος έκανε ξανά αναφορά στα οικονομικά του συνεταιρισμού, λέγοντας απευθυνόμενος προς τον Τζόρντι: «Κύριε Μπερτομέου, εδώ και τρεις μήνες διαπραγματεύεστε με τους παίκτες τι συμβόλαια θα πάρουν. Έχουν δουλέψει το 65% και συμφωνήσατε το 80%. Αντί να μιλήσετε με τους χορηγούς, για να μάθετε τι θα έδιναν, αν αρχίζαμε ξανά, εσείς μιλήσατε μόνο με τους παίκτες. Είναι λογικό να μην έχετε κάνει καμία συζήτηση με τις ομάδες για τα έσοδά τους; Θέλουμε να μας πείτε τα οικονομικά δεδομένα για την επόμενη σεζόν, γιατί δεν έχουμε ακούσει τίποτα, για τα έσοδα των ομάδων».

28 Μαΐου 2020

Λίγες ημέρες μετά τη Γενική Συνέλευση της 25ης Μαΐου, ο Γιαννακόπουλος εξαπολύει ξανά δριμεία επίθεση προς τον Μπερτομέου. Συγκεκριμένα μέσα από stories στο Instagram κάνει λόγο για δικτατορικές αποφάσεις στην Euroleague: «Πώς είναι δυνατόν για μια λίγκα 20 ετών με όλα τα «μεγάλα» κλαμπ να μην είναι σε θέση να ανταγωνιστεί οικονομικά μια νεογέννητη λίγκα που δεν έχει ακόμα «μεγάλα» ονόματα; Επομένως δεν υπάρχει καλύτερο σενάριο από το να μας γ…ε οι μαφιόζοι κάθε εβδομάδα… να αντιμετωπιζόμαστε με ασέβεια σε όλες τις πτυχές και στις δηλώσεις… να εκβιάζονται και να συμμορφώνονται με δικτατορικές αποφάσεις… οικονομικές υποχρεώσεις δεν πληρώνονται εγκαίρως και ούτε καν είπε τι θα συμβεί στο άμεσο μέλλον με τις πληρωμές; Επειδή είμαστε αυτοί που προσφέρουν τα μεγαλύτερα έσοδα, επιτρέψτε μου να διαφωνήσω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλλάζουν όλα στον ΠΑΟ - Αυτός βάζει λεφτά, υπογράφουν δύο παικταράδες - "Χουνέρι" από Σφαιρόπουλο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags