Facebook Pixel Euroleague: Απόφαση-βόμβα - Νίκη ΠΑΟ-Ολυμπιακού κόντρα στον Μπερτομέου - Ραγδαίες εξελίξεις!
Μπάσκετ
| 2021-04-26 19:08:00

Απόφαση-βόμβα για Euroleague - Νίκη ΠΑΟ-Ολυμπιακού κόντρα στον Μπερτομέου - Ραγδαίες εξελίξεις!

Sportdog Team
Απόφαση-βόμβα για Euroleague - Νίκη ΠΑΟ-Ολυμπιακού κόντρα στον Μπερτομέου - Ραγδαίες εξελίξεις!

Σε νέα εποχή μπαίνει η Euroleague, μετά τις εξελίξεις στη συνεδρίαση των ομάδων με τον Τζόρντι Μπερτομέου. Όλα όσα αλλάζουν στη διοργάνωση και ο ρόλος των δύο ελληνικών ομάδων!

Euroleague: Ο συνασπισμός των επτά ομάδων, μεταξύ των οποίων είναι ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός που αμφισβήτησαν την ηγεσία του Τζόρντι Μπερτομέου πήρε μια πρώτη νίκη στη συνεδρίαση της Euroleague.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε βάσει πλειοψηφίας (7 από τους 11) ότι οι ομάδες-μέτοχοι μπαίνουν στο Δ.Σ. της Euroleague και θα έχουν λόγο στη λήψη των αποφάσεων για αγωνιστικά και οικονομικά θέματα.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως οι ομάδες πήραν από τον Τζόρντι Μπερτομέου τη δυνατότητα να αποφασίζει μόνος του για τα φλέγοντα ζητήματα της Euroleague, όπως ίσχυε μέχρι σήμερα!

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τη νέα διοίκηση. Επί του παρόντος, η είσοδος των μετόχων στο Διοικητικό Συμβούλιο συνεπάγεται μια επερχόμενη συνολική αλλαγή στη δομή της διοργανώτριας αρχής.

Οι νέες εξελίξεις αποδεικνύουν πλέον και με... τη βούλα ότι η αμφισβήτηση στο πρόσωπο του Μπερτομέου είναι μεγαλύτερη από ποτέ, με επτά από τις ομάδες που αποτελούν τους ακρογωνιαίους λίθους της Λίγκας (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Μακάμπι, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αναντολού Εφές, Ζαλγκίρις, Αρμάνι Μιλάνο) να διεκδικοούν και να πετυχαίνουν εν τέλει την αλλαγή στο σύστημα λήψης αποφάσεων της Euroleague.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags