Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Νόρις Κόουλ και Τζέιλεν Σμιθ στη λίστα!
| 2021-08-15 13:15:00

Ανατροπή στον ΠΑΟ, τρέχει για "άσσο" - Το πρώτο όνομα για αντι-Μπρέι - "Σφήνα" σε ομάδα Euroleague

του Pick n' Scroll
Ανατροπή στον ΠΑΟ, τρέχει για "άσσο" - Το πρώτο όνομα για αντι-Μπρέι - "Σφήνα" σε ομάδα Euroleague

Το "δώρο" του Αμερικανού και οι παίκτες που εξετάζει το Τριφύλλι. Πού ψάχνει ο Δημήτρης Πρίφτης πλέον για τον γκαρντ που χρειάζεται, τα ονόματα που κυκλοφορούν και η κίνηση στο «4» που μαζί με την υπόθεση Παπαπέτρου... θα αλλάξει επίπεδο τον Παναθηναϊκό.

 

Παναθηναϊκός: Ο Τι Τζέι Μπρέι έλυσε τα χέρια του Παναθηναϊκού, καθώς ειδοποίησε ότι δεν μπορεί να επιστρέψει στην Ελλάδα για προσωπικούς λόγους. Ετσι λύθηκε η συνεργασία τους και οι «πράσινοι» πάνε πλέον για άλλον πλέι-μέικερ, που τόσο έχουν ανάγκη.

Ηθελαν να ξεφορτωθούν τον Μπρέι, γιατί δεν τους έκανε αγωνιστικά, αλλά δεν μπορούσαν. Ο Αμερικάνος, όμως, ειδοποίησε ότι έχει πρόβλημα και δεν θα έρθει στην Ελλάδα, κάτι, που έκανε τη ζωή του Παναθηναϊκού εύκολη.

Και τώρα είναι στην αναζήτηση νέου πλέι-μέικερ με τον κόσμο της ομάδας να θέλει τον Μάικ Τζέιμς. Η περίπτωση, όμως, του Αμερικάνου και πάρα πολύ δύσκολη είναι και θα τραβήξει πολύ χρονικά, καθώς ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ, ενώ κυνηγά και συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Πιάστο αυγό και κούρευτο δηλαδή.

Από την Ευρώπη η μόνη καλή λύση, που υπάρχει είναι ο Νόρις Κόουλ, που έχει μείνει ελεύθερος από την Βιλερμπάν. Υπάρχει, όμως, και ο Τζέιλεν Σμιθ, ο πρώην παίκτης της Λούντβιγκσμπουργκ,ο οποίος, όμως, είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με την Αλμπα. Για να δούμε αν θα μπει σφήνα ο Παναθηναϊκός ή αν θα προλάβει να μπει σφήνα.

Οπότε το μεγαλύτερο πεδίο δράσης του εξάστερου αναμένεται να είναι το ΝΒΑ. Είτε για φρι-έιτζεντ μιλάμε, είτε για μία πολύ καλή περίπτωση από το σάμερ λιγκ του Λας Βέγκας.

Παράλληλα οι «πράσινοι» περιμένουν να λήξει η προθεσμία του Ιωάννη Παπαπέτρου για το ΝΒΑ (18 Αυγούστου), ενώ φουλάρουν και για την απόκτηση 4αριού, που αναμένεται να είναι από το ΝΒΑ.

Με ένα πολύ καλό πλέι-μέικερ, με ένα εξαιρετικό 4άρι και με τον Παπαπέτρου να μένει ο Παναθηναϊκός γίνεται ομάδα οκτάδας, έχοντας βέβαια φέτος και τον κόσμο στο πλευρό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάλι καλά... δεν παίζει Ευρώπη ο ΠΑΟ - "Λάθος" του Γιοβάνοβιτς με Έλληνα άσο - Κέρδος οι μικροί

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags