Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας - Παναθηναϊκός: Γιατί "πανηγυρίζουν" στον ΠΑΟ με Π. Καλαϊτζάκη και ο… βαρύς Παπαπέτρου
| 2022-08-10 14:31:00

Γιατί "πανηγυρίζουν" στον ΠΑΟ με Π. Καλαϊτζάκη και ο… βαρύς Παπαπέτρου

Γιατί "πανηγυρίζουν" στον ΠΑΟ με Π. Καλαϊτζάκη και ο… βαρύς Παπαπέτρου

Οι Πράσινοι είχαν έναν πολύ καλό λόγο να νιώθουν ικανοποιημένοι μετά το πρώτο φιλικό της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στην Ισπανία.

Μπορεί ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης να μέτρησε μόλις 4 πόντους στο φιλικό της Εθνικής απέναντι στην Ισπανία. Παρ' όλα αυτά ο νεαρός άσος είχε εξαιρετική παρουσία στην άμυνα, κλέβοντας μπάλες και βάζοντας μεγάλη πίεση στους δημιουργούς των Ισπανών.

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο, πάντως, ήταν ότι ο Δημήτρης Ιτούδης χρησιμοποίησε τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη στη θέση «1» και τον είδε να ανταποκρίνεται άψογα εκεί το διάστημα που αγωνίστηκε. Και για τη συνολική παρουσία του παίκτη, στον Παναθηναϊκό έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν.

Από την άλλη, αρκετά... βαρύς παρουσιάστηκε ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Ο μέχρι πρότινος αρχηγός του Παναθηναϊκού δεν φάνηκε να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση με την Ισπανία, αν και αμυντικά πήρε άριστα στις αρχές της τέταρτης περιόδου, όταν με πεντάδα Καλάθη, Ντόρσεϊ, Παπαπέτρου, Παπανικολάου, Γιάννη Αντετοκούνμπο η Επίσημη Αγαπημένη εκτόξευσε μέσα σε λία λεπτά ξανά τη διαφορά. Επιθετικά ήταν το πρόβλημα για τον «Παπ» κι αυτό, το μαρτυρούν οι 2 πόντοι που πέτυχε στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags