Όπως είναι γνωστό, την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε στην Αθήνα ο Τούρκος πρόεδρος μαζί του συναντήθηκε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν. Το MEGA είχε βγάλει ρεπορτάζ για τη συζήτησή τους και είχε αναφέρει ότι όταν ο Ερντογάν τον ρώτησε γιατί ήρθε στην Ελλάδα, αυτός του είπε πως το έκανε για να κερδίσει τη Φενέρ!

Αυτό ο Αταμάν το διέψευσε και είχε δηλώσει:

«Πριν ξεκινήσω να μιλήσω για το παιχνίδι, θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι που είναι πολύ σημαντικό για μένα. Όπως ξέρετε σήμερα επισκέφτηκα τον Ερντογάν πριν το ραντεβού με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και κάποιος από εσάς είπε ότι απάντησα σε μία ερώτηση ότι με ρώτησε γιατί ήρθα στον Παναθηναϊκό και απάντησα για να κερδίσω τη Φενέρμπαχτσε. Αυτές είναι μ@λ@κίες! Απλώς μιλήσαμε για τη φιλία των Ελλήνων και των Τούρκων και την αθλητική κουλτούρα και την κόντρα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό. Τίποτα άλλο. Θα κινηθώ νομικά προς το Μέσο που το έγραψε».

Το MEGA σήμερα προχώρησε σε διορθωτικό ρεπορτάζ στην εκπομπή «Live News». Στη διάψευση αναφέρθηκε χαρακτηριστικά:

''Τους δύο άνδρες τους ενώνει μια μακρά φιλία γι΄αυτό και τους είδαμε να αστειεύονται μπροστά από την κάμερα μεταξύ τους. Είπαν πολλά αλλά όπως ξεκαθάρισε και ο ίδιος δεν είπαν ποτέ ότι ήρθε στον Παναθηναϊκό για να κερδίσει τη Φενέρ. Ο Αταμάν είναι ένας πολύ αγαπητός προπονητής στην Τουρκία, είναι προπονητής και στην εθνική ομάδα και δεν θα μπορούσε να κάνει μια τέτοια δήλωση ένας άνθρωπος του αθλητισμού που το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε να καλλιεργούνται έχθρες μεταξύ των δύο ομάδων και κατ' επέκταση των δύο χωρών''.