Facebook Pixel Παίζει και για τον Μιραλάς και για το συμβόλαιο!
| 2012-09-27 23:20:00

Παίζει και για τον Μιραλάς και για το συμβόλαιο!

Παίζει και για τον Μιραλάς και για το συμβόλαιο!

Σκίζεται στους αγώνες του Ολυμπιακού ο Τζιμπούρ, καθώς διανύει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Και επειδή ο Μαρινάκης τον γουστάρει, είναι έτοιμος να του δώσει ό,τι ζητήσει...

Να ξεκαθαρίσουμε πως ο Αλγερινός σέντερ φορ έχει βάλει στόχο φέτος να αποδείξει πως η απουσία του Μιραλάς, τουλάχιστον στο ελληνικό πρωτάθλημα, μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Και με έξι γκολ σε τέσσερις αγώνες, το έχει καταφέρει μέχρι στιγμής.

Να σημειώσουμε επίσης πως αυτό το διάστημα ήταν πολύ δύσκολο για τον Τζιμπούρ, όπως και για κάθε επαγγελματία μουσουλμάνο ποδοσφαιριστή. Και ο λόγος είναι το εξουθενωτικό για τον ανθρώπινο οργανισμό Ραμαζάνι, που αποτελεί πρόβλημα για κάθε επαγγελματία αθλητή. Παρόλα αυτά ο Τζιμπούρ πετάει από αγώνα σε αγώνα, αφού θέλει το νέο συμβόλαιο που θα υπογράψει (είτε με τον Ολυμπιακό είτε με άλλη ομάδα...) να έχει πολύ μεγαλύτερες απολαβές από τις τωρινές.

Το πιθανότερο, όμως, είναι να μείνει στον Ολυμπιακό ο Ραφίκ και ο λόγος είναι ο ...Μαρινάκης. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού γουστάρει τρελά τον Τζιμπούρ και θέλει να τον δέσει στο Λιμάνι. Να παραμείνει ο βασικός επιθετικός του Ολυμπιακού για χρόνια και να ματώνει τα αντίπαλα δίχτυα.

Με την προοπτική του Τσάμπιονς Λιγκ και ένα δυνατό συμβόλαιο, ο Αλγερινός πετάει τη σκούφια του για παραμονή στους πρωταθλητές. Κάτι που φαίνεται πως θα γίνει πράξη, ασχέτως αν κάποιοι εκφράζουν φόβους για τις απαιτήσεις που θα έχει ο 27χρονος επιθετικός όταν αρχίσει τις επίσημες επαφές με τη διοίκηση για την ανανέωση...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags