Facebook Pixel "Είμαι σε ικανοποιητικό επίπεδο"
| 2012-10-05 17:28:00

"Είμαι σε ικανοποιητικό επίπεδο"

"Είμαι σε ικανοποιητικό επίπεδο"

Ο Γιώργος Καραγκούνης μίλησε για την επιστροφή του στην Εθνική ενόψει των αναμετρήσεων με Βοσνία και Σλοβενία, τονίζοντας πως βρίσκεται σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο κι έτοιμος να βοηθήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να πετύχει τους στόχους του.
 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον NOVAΣπορ FM:

Για την επιστροφή του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα:

«Μετά από 4 μήνες επιστρέφω, πέρασε πολύς καιρός. Μετά από μία δύσκολη περίοδο χωρίς καν ομάδα, τώρα τα έχω όλα και ομάδα κι Εθνική. Δούλεψα σκληρά αυτές τις 20-25 μέρες για να παραμείνω σε καλό επίπεδο. Μερικές φορές έκανα και μόνος μου επιπλέον προπόνηση. Με βοήθησε και το τεχνικό επιτελείο. Έτσι κατάφερα να επανέλθω και το στοίχημα ήταν να βρω αγωνιστικό ρυθμό. Πλέον είμαι καλά. Είμαι σε ικανοποιητικό επίπεδο από κάθε άποψη».

Για τις εντυπώσεις του από την Αγγλία:

«Πάρα πολύ οργανωμένη ομάδα η Φούλαμ. Προσέχουν και την παραμικρή λεπτομέρεια. Αν κι έχω παίξει σε Ίντερ και Μπενφίκα, είδα πράγματα παρόμοια ίσως και καλύτερα. Είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Όταν όμως δουλεύεις για χρόνια με υπομονή και επιμονή έρχονται και αυτά και είμαι χαρούμενος που σε αυτήν την ηλικία έχω μια τέτοια ευκαιρία. Είναι μερικοί πολύ καλοί παίκτες που με έχουν εντυπωσιάσει στην ομάδα.

Υπάρχουν και μερικά εξαιρετικά ταλέντα αλλά δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε ονόματα. Γενικά στην επίθεση υπάρχουν μερικά μεγάλα ονόματα. Έχω εντυπωσιαστεί από το πώς μου συμπαραστάθηκαν από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην Αγγλία. Ειδικά τις πρώτες ημέρες που δεν είχα προσαρμοστεί. Μου στάθηκαν όλοι. Η ομάδα, οι Έλληνες της πόλης αλλά και ο υπόλοιπος κόσμος. Όταν αλλάζεις περιβάλλον ανανεώνεσαι. Όλα είναι ξεχωριστά και είμαι χαρούμενος που έχω την ευκαιρία να ζήσω και αυτήν την εμπειρία. Εδώ και να νικήσεις 5-0 ή χάσεις 3-0 πηγαίνεις φυσιολογικά στο σπίτι σου».

Για την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται:

Είμαι σε καλό επίπεδο. Έπαιξα ένα ματς ως αλλαγή, ίσως πάρω και στο επόμενο παιχνίδι χρόνο συμμετοχής. Είμαι έτοιμος να κάνω οτιδήποτε μου ζητήσει ο προπονητής. Είναι γρηγορότερος ο ρυθμός, υψηλότερο επίπεδο. Όλα είναι θέμα συνήθειας, προπόνησης και προσαρμογής. Υπάρχουν αλλαγές σε σχέση με την Ελλάδα. Δηλαδή ρεπό μέσα στην εβδομάδα αλλά πολύ πιο έντονες προπονήσεις».

Για τα παιχνίδια της Εθνικής που έρχονται τις επόμενες ημέρες:

«Μπαίνω κατευθείαν στα δύσκολα με δύο πολύ κρίσιμα ματς με Βοσνία και Σλοβακία. Έχει πετύχει 8 γκολ στο Λιχτενστάιν, κάτι που δεν έρχεται εύκολα απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα. Κι εμείς όμως, είμαστε σε υψηλό επίπεδο. Είμαστε 10οι στον κόσμο και αυτό δεν είναι μικρό πράγμα. Έχουμε διάρκεια και αυτό μας έχει δώσει αυτοπεποίθηση. Όμως πρέπει να το αποδεικνύουμε σε κάθε παιχνίδι.

Ελπίζω οι φίλαθλοί μας να είναι δίπλα μας από το 1’ μέχρι το 90’. Εύχομαι να είναι όλα καλά και μετά από αυτά τα δύο ματς. Είμαι περήφανος για τις 120 συμμετοχές στην Εθνική. Έχουν έρθει με 3 Euro, με ένα Μουντιάλ και ένα Κύπελλο Συνομοσπονδιών. Αυτό με κάνει ακόμη πιο χαρούμενο και υπερήφανο».

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags