Facebook Pixel "Κάναμε ότι μπορούσαμε"
| 2012-12-02 23:27:00

"Κάναμε ότι μπορούσαμε"

"Κάναμε ότι μπορούσαμε"

Τρεις ισοπαλίες, τρεις ήττες και μόλις μια νίκη ήταν ο απολογισμός του Νίκου Πασσιαλή και του Δημήτρη Μπουγιουκλή στον πάγκο του Αρη από το ματς της 7ης αγωνιστικής με τον Παναθηναικό στο ΟΑΚΑ που κάθισαν για πρώτη φορά μετά την αποχώρηση του Κατσαβάκη, μέχρι το χθεσινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Με εξαίρεση μάλιστα τα δυο πρώτα παιχνίδια με τους δυο μεγάλους της Αθήνας, η απόδοση του ΑΡΗ κινηθηκε κάτω του μετρίου με αποτέλεσμα από τις αρχές της εβδομάδας να θεωρούνται ουσιαστικά παρελθόν.

Οι δυο προπονητές, έκαναν σήμερα στο Νέο Ρύσιο, εκτός απροοπτου την τελευταία τους προπόνηση, αφού όπως όλα δείχνουν ο Λούκας Αλκαράθ εφόσον υπογράψει αύριο, την Τρίτη θα φορέσει για πρώτη φορά τη φόρμα του και θα προπονήσει τους παίκτες. Ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις, οι δυο προποονητές, αποχαιρέτησαν τους παίκτες με μια ομιλία η οποία είχε απολογιστικό χαρακτήρα:

"Στο διάστημα που ήμασταν στον πάγκο προσπαθήσαμε να κάνουμε ότι μπορούσαμε. Σίγουρα θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει περισσότερους βαθμούς. Προσπαθήσαμε να δώσουμε ευκαιριες σε πολλά παιδιά, κάποιους μπορεί να τους αδικήσαμε αλλά δεν έγινε με πρόθεση. Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια από εδώ και πέρα και ελπίζουμε ο νέος προπονητής να φέρει τα αποτελέσματα που χρειάζεται η ομάδα για να ξεφύγει από την δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται".

Πηγή: allaboutaris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags