Facebook Pixel Ο "Φονέας"... έπεσε στο "Ελ Πάσο"!
| 2013-01-24 20:07:00

Ο "Φονέας"... έπεσε στο "Ελ Πάσο"!

Ο "Φονέας"... έπεσε στο "Ελ Πάσο"!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε στο "Ελ Πάσο" της Καλλιθέας τον Φωστήρα με 3-2 και σφράφισε το εισιτήριο για τους "8" του Κυπέλλου!

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τον Φωστήρα, καθώς ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ από το 4' με το σουτ του Μπούμπα, ύστερα από εκτέλεση φάουλ κα φάση διαρκείας με αρκετά λάθη από την άμυνα των φιλοξενούμενων.

Ωστόσο μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα (8'), ο ΠΑΣ έφτασε στην ισοφάριση. Μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Τζημόπουλος πέρασε απευθείας με κεφαλιά στον Γιάκο και εκείνος με γυριστό σουτ από κοντά και πλάγια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, κρίνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι.

Στη συνέχεια η ομάδα που είχε την κατοχή και τον έλεγχο του ρυθμού ήταν ο Φωστήρας, ο οποίος δεν πτοήθηκε και έβγαινε μπροστά για ένα γρήγορο γκολ το οποίο θα του έδινε και πάλι το προβάδισμα.

Ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν απείλησαν ιδιαίτερα για να φτάσουμε στο 34'. Τότε ο Λίλα με ένα σουτ-«φωτοβολίδα» αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή «σκότωσε» τον Μπότο, στέλνοντας την μπάλα στο δεξί «παραθυράκι» της εστίας του για το 1-2 υπέρ του ΠΑΣ.

Τα πάντα όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση είχαν ουσιαστικά κριθεί, παρότι απέμεναν 45 ολόκληρα λεπτά για το τέλος της αναμέτρησης. Μάλιστα ο ΠΑΣ πέτυχε και τρίτο τέρμα. Ο Βίλα εκμεταλλεύθηκε κάκιστο γύρισμα (σ.σ. μάλιστα η μπάλα κόλλησε στην λάσπη) του Παραρά στον Μπότο, με τον Βίλα να επωφελείται και να νικά τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων για το 1-3!

Στη συνέχεια, τόσο ο Φωστήρας όσο και ο ΠΑΣ συνέχισαν να παίζουν με μεγάλη διάθεση και να χάνουν πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν. Στο 89' ο Βλάχος κατάφερε να μειώσει με κοντινό πλασέ σε 2-3, ενώ στο 72' ο Φωστήρας είχε αγγίξει και πάλι το γκολ, αφού μια εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Δωροβίνη κατέληξε στο δοκάρι.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κ. Ψυρρόπουλος): Μπότος, Κόπελας, Πεταυράκης, Παραράς, Τσώνης, Μπούμπας (65' Τασουλης), Τσαγκαράκης, Βαβάτσικος (55' Βλάχος), Στάμος, Δωροβίνης, Κάμπας (56' Κετσετζόγλου).
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γ. Χριστόπουλος): Ταμπάσης (20'λ.τ. Φεγκρούς), Λίλα (64' Αυγενίκου), Κειτά, Μπέριος, Ρουμπουλάκου, Τζημόπουλος, Βίλα, Γιάκος, Νικλητσιώτης, Ντε Βινσέντι (71' Οικονόμου), Ντάσιος. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags