Facebook Pixel Ο... Βιτόλο των πιτσιρικάδων!
| 2013-10-14 11:24:00

Ο... Βιτόλο των πιτσιρικάδων!

Ο... Βιτόλο των πιτσιρικάδων!

«Δάγκωνε» στη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού και μοίραζε ταυτόχρονα κάθετες πάσες απέναντι στην Κόρινθο...

Μικρός στο μάτι αλλά... μεγάλος όσον αφορά το αγωνιστικό του θράσος και το ταλέντο του αποδεικνύεται ο 19χρονος κεντρικός μέσος Βαγγέλης Αναστασόπουλος που μπήκε από το πουθενά στο 26ο λεπτό του χθεσινού φιλικού ματς του Παναθηναϊκού στην Κόρινθο με την ομώνυμη ομάδα εξαιτίας του τραυματισμού του Αμπεΐντ και έβγαλε μάτια!

Ο Αναστασόπουλος δίνει... μάχη με τον Ατζαγκούν για το ποιος είναι ο πιο κοντός ποδοσφαιριστής στο έμψυχο δυναμικό του Παναθηναϊκού (η επίσημη καταγραφή θέλει τον Νιγηριανό στο 1,65 μ. και τον Ελληνα μέσο στο 1,66 μ.), πλην όμως όσο του λείπει σε μπόι το έχει σε ψυχή! Θυμίζοντας μάλιστα από τον τρόπο με τον οποίον «δαγκώνει» στη μεσαία γραμμή του γηπέδου τον Ισπανό πρώην «πράσινο» Βίκτορ Βιτόλο που έχει παρόμοια ενέργεια και σωματοδομή (1,68 μ.).

Ο Αναστασόπουλος έβγαλε μάτια απέναντι στην Κόρινθο όχι μόνο για τις ανασταλτικές του αρετές και την τακτική του προσήλωση, αλλά και για τις κάθετες πάσες με τις οποίες «τάιζε» διαρκώς τους (μεσο)επιθετικούς της ομάδας με αποκορύφωμα αυτή στον Κλωναρίδη στη φάση του δεύτερου γκολ του ομογενούς άσου.

Το μέλλον φαντάζει ιδιαίτερα ευοίωνο για τον νεαρό μέσο που σκόρπισε χαμόγελα στο τεχνικό τιμ της ομάδας και είναι πολύ πιθανό να αποκτήσει περισσότερες ευκαιρίες στο άμεσο μέλλον εάν το ευνοήσουν οι περιστάσεις.

Ο Αναστασόπουλος όπως και οι υπόλοιποι πιτσιρικάδες που... πηγαινοέρχονται μεταξύ της μεγάλης ομάδας και της Κ20 του Παναθηναϊκού παρακολουθούνται διαρκώς από τα μέλη του προπονητικού επιτελείου των «πράσινων» και ο 19χρονος μέσος έχει φροντίσει να αφήσει το στίγμα του και στο πρωτάθλημα κάτω των 20 ετών όπου έχει προλάβει να σημειώσει ήδη τρία γκολ παρότι μέσος και να βρίσκεται μεταξύ των δικακριθέντων σε κάθε παιχνίδι.

Για όσους δεν το γνωρίζουν να σημειώσουμε εξάλλου ότι έλαβε μέρος για πρώτη φορά στην προετοιμασία της μεγάλης ομάδας του Παναθηναϊκού το περασμένο καλοκαίρι, οπότε και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με το «τριφύλλι» διάρκειας τριών ετών.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags