Facebook Pixel "Δεν παίζουν ποδόσφαιρο οι οπαδοί"
| 2014-10-21 20:24:00

"Δεν παίζουν ποδόσφαιρο οι οπαδοί"

"Δεν παίζουν ποδόσφαιρο οι οπαδοί"

Ο τεχνικός της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, στη συνέντευξη Τύπου μίλησε εγκωμιαστικά για την ποιότητα των "ερυθρολέυκων", και παρουσιάστηκε αναποφάσιστος ως προς τις επιλογές του για τη βασική ενδεκάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι:

"Και οι 18 παίκτες της αποστολής είναι καλά. Είμαι σίγουρος για τους αμυντικούς, τον Τέβες, τον Βιδάλ και τον Μπουφόν. Για τους υπόλοιπους θα δούμε. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη αν θα αγωνιστεί ο Πογκμπά. Ο Βιντάλ έχει καλύτερη φυσική κατάσταση σε σχέση με τις προηγούμενες εβδομάδες και ελπίζουμε αύριο να είναι σε δημιουργική βραδιά. Υπάρχει μεγάλος σεβασμός για τον Ολυμπιακό.

Έχει παίκτες ποιότητας και θα πρέπει να τους σταματήσουμε για να κερδίσουμε. Ο Μίτσελ έχει φέρει την ισπανική νοοτροπία με πίεση και κατοχή μπάλας. Δεν είναι αποφασιστικής σημασίας αλλά σίγουρο σημαντικό το ματς με τον Ολυμπιακό, όπως και αυτό σε δύο εβδομάδες στο Τορίνο.

Πρέπει να πάρουμε όσους πόντους μπορούμε σε αυτά τα δύο παιχνίδια. Πρέπει να έχουμε ισχυρά κίνητρα στην Ευρώπη και αύριο δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους. Έχει συμβεί να έχουμε προηγηθεί ή να δεχθούμε πρώτοι γκολ. Το σημαντικό όταν προηγηθείς είναι να κρατήσεις το προβάδισμα ή όταν δεχτείς γκολ να πετύχεις την ισοφάριση. Ο Μοράτα είναι παίκτης με πολύ μεγάλες προοπτικές.

Αύριο θα αποφασίσω αν θα τον χρησιμοποιήσω ή όχι. Είχε έναν τραυματισμό στην αρχή της σεζόν και έμεινε λίγο πίσω. Είμαι σίγουρος πως η ατμόσφαιρα στο γήπεδο θα είναι πολύ θερμή. Αλλά δεν είναι οι οπαδοί που παίζουν μπάλα, είναι οι ποδοσφαιριστές"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags