Facebook Pixel Ζάιρο: "Είμαστε σε καλό δρόμο"...
| 2015-12-04 22:38:00

Ζάιρο: "Είμαστε σε καλό δρόμο"...

Ζάιρο: "Είμαστε σε καλό δρόμο"...

Ο Βραζιλιάνος φορ τόνισε πως ο ΠΑΟΚ είναι στον σωστό δρόμο και υπογράμμισε πως είναι πολύ σημαντικό ματς για τον "Δικέφαλο" αυτό κόντρα στον Πανιώνιο

Μετά το πολύ καλό παιχνίδι που έκανε στα Χανιά, ο Ζάιρο μίλησε στην κάμερα της NOVA για αρκετά και ενδιαφέροντα θέματα.

Αρχικά ο Ζάιρο ρωτήθηκε για τις εντυπώσεις που του άφησε ο αγώνας κυπέλλου στα Χανιά:
«Ήταν ένα καλό παιχνίδι όχι μόνο για εμένα, αλλά για όλη την ομάδα. Κάναμε σπουδαία δουλειά. Ότι έγινε-έγινε, αλλά τώρα σκεφτόμαστε τον επόμενο αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο».

Για την δική του απόδοση και το ότι χρειάστηκε πολύ χρόνο να πιάσει τόσο καλή απόδοση, ο Βραζiλιάνος ανέφερε:

«Μερικές φορές στο ποδόσφαιρο χρειάζεσαι αρκετό χρόνο, άλλες δεν έρχονται τα γκολ και από τύχη. Είμαι χαρούμενος για το γκολ και τώρα πρέπει να συνεχίσουμε».

Για το αν πέρασε η περίοδος των άσχημων αποτελεσμάτων για τον ΠΑΟΚ, ο Ζάiρο τόνισε: «Είμαστε σε καλό δρόμο και αν συνεχίσουμε έτσι μπορούμε να κάνουμε ακόμη καλύτερες εμφανίσεις».

Για το κλειδί του ΠΑΟΚ ώστε να συνεχίσει θετικά, ο Ζάιρο τόνισε: «Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι…».

Ο Ζάιρο αναφέρθηκε και στα άσχημα αποτελέσματα που είχε ο ΠΑΟΚ εντός έδρας: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Μερικές φορές κερδίζεις, μερικές φορές όχι. Τώρα θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να κερδίσουμε…».

Τέλος αναφέρθηκε και στον Πανιώνιο και τον αγώνα που έρχεται: «Δεν έχουν κακή ομάδα. Κάνουν καλή δουλειά και αξίζουν την θέση που βρίσκονται. Για εμάς όμως είναι σημαντικό να κερδίσουμε». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags