Facebook Pixel “Βόμβα” με Σουάρες ετοιμάζουν οι... αδερφοί Γκουαρδιόλα!
| 2016-02-07 12:50:00

“Βόμβα” με Σουάρες ετοιμάζουν οι... αδερφοί Γκουαρδιόλα!

“Βόμβα” με Σουάρες ετοιμάζουν οι... αδερφοί Γκουαρδιόλα!

Δυνατό σενάριο που φέρνει τον Λουις Σουάρες ένα βήμα πριν την επιστροφή του στην Πρέμιερ Λιγκ φέρνει στο φως η αγγλική Sunday Mirror


Ο Γκουαρδιόλα ανήκει ακόμα στο προπονητικό επιτελείο της Μπάγερν. Αυτό όμως δεν τον εμποδίζει να αρχίσει να σχεδιάζει από τώρα την επόμενη μέρα στην Μάντσεστερ Σίτι. Στις άμεσες προτεραιότητες του, είναι να φτιάξει ένα απίστευτο δίδυμο επιθετικών με τους Αγουέρο και Σουάρες και για να το πετυχει αυτό είναι διατεθειμένος να δώσει πάνω από 40 εκατ. ευρώ. Σύμμαχο στην προσπάθεια αυτή, πέρα από τα αμέτρητα εκατομμύρια των Αράβων, θα έχει και τον αδερφό του!

Ο Πέρε Γκουαρδιόλα είναι μάνατζερ του 29χρονου επιθετικού και εφόσον βρεθεί η χρυσή τομή με την Μπάρτσα, σύμφωνα πάντα με τη βρετανική “Sunday Mirror”, δεν θα είναι δύσκολο να αποσπάσει το ναι του ποδοσφαιριστή! Ο Ουρουγουανός έχει το πλεονέκτημα πως ξέρει πολύ καλά την Πρέμιερ Λιγκ από την απίστευτη θητεία του στη Λίβερπουλ οπότε δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής στο ιδιαίτερα απαιτητικό αγγλικό πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags