Facebook Pixel ΜΠΑΜ με Σουπερλιγκάτο γκολκίπερ ο Άρης!
| 2016-07-21 13:33:00

ΜΠΑΜ με Σουπερλιγκάτο γκολκίπερ ο Άρης!

ΜΠΑΜ με Σουπερλιγκάτο γκολκίπερ ο Άρης!

Πέρσι κατέγραψε 23 συμμετοχές με την ομάδα του στη Superleague και όπως φαίνεται θα συνεχίσει την καριέρα του στους "κίτρινους"!

Στη δεύτερη μεταγραφική κίνηση προχωράει ο Αρης αφού συμφώνησε σε όλα και αποκτάει τον Γιώργο Μπαντή ώστε να καλύψει τη θέση του τερματοφύλακα.

Ο πρώην πορτιέρε του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μπαντής, βρίσκεται αυτή την ώρα στα γραφεία της ΠΑΕ όπου θα υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας του με τον Αρη και φυσικά θα είναι στην 1η συγκέντρωση της ομάδας τη Δευτέρα.

Ο γεννημένος στη Θεσσαλονίκη το 1985 τερματοφύλακας ύψους 1,88 ξεκίνησε την καριέρα του από την Ηρακλή τη φανέλα του οποίου φόρεσε για οκτώ ολόκληρες σεζόν (26 συμμ) πριν μεταπηδήσει στην Τρίπολη τη σεζόν 2011-12 μέχρι σήμερα. Στα πέντε χρόνια παρουσίας του στην ομάδα της Αρκαδίας υπερασπίστηκε την εστία του Αστέρα 70 φορές σε όλες τις διοργανώσεις. Μετά τον Κουρμπέλη, ο Μπαντής ήταν ο πιο παλιός παίκτης των Αρκάδων και φετινός MVP, μετά την σχετική ψηφοφορία του κόσμου ενώ ψηφίστηκε και στην καλύτερη 23άδα του περσινού πρωταθλήματος.

Ο Μπαντής θα υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τον Αρη.

Πηγή: AllAboutAris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags