Facebook Pixel Να κι ένα ευχάριστο για Ίβιτς!
| 2017-02-27 17:29:00

Να κι ένα ευχάριστο για Ίβιτς!

Να κι ένα ευχάριστο για Ίβιτς!

Παίκτες και τεχνικό τιμ στον ΠΑΟΚ είχαν σήμερα «ραντεβού» στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, με την ομάδα να δουλεύει σε δύο γκρουπ.

Όσοι αγωνίστηκαν χτες ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας στην πισίνα, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν με παιχνίδια κατοχής σε μικρό χώρο, κυκλοφορία της μπάλας και τελειώματα.

Με τον Κάνιας να βρίσκεται στον δρόμο της επιστροφής του στην αγωνιστική δράση, ο Ισπανός για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, σε έναν έλεγχο με φόντο την πλήρη επανένταξη του.

Κάτι αντίστοιχο θα συμβεί για τον Κάνιας και τις επόμενες ημέρες, πριν μπει κανονικά στο πρόγραμμα των προπονήσεων της ομάδας κι αφού αποδειχτεί στην πράξη ότι έχει αφήσει οριστικά πίσω του τον τραυματισμό του από τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στην Ξάνθη.

Όσον αφορά στον Ενρίκε, έκανε θεραπεία στο χτυπημένο του δάχτυλο, με την κατάσταση του να μην προκαλεί ανησυχία και τον Βραζιλιάνο να αναμένεται να είναι διαθέσιμος στα επόμενα παιχνίδια του ΠΑΟΚ.

Στα ευχάριστα συγκαταλέγεται και η συμμετοχή του Γιάννη Μυστακίδη στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να μη νιώθει ενοχλήσεις.

Αύριο η προπόνηση του «Δικεφάλου» θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 το μεσημέρι στη Νέα Μεσήμβρια, με την ομάδα να επικεντρώνεται στην προετοιμασία του αγώνα της Πέμπτης (17:15) κόντρα στην Ξάνθη στην Τούμπα, θέλοντας να... σφραγίσει το εισιτήριο της για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags