Facebook Pixel "Θα νικήσουμε την Ελλάδα"!
| 2017-06-09 08:03:00

"Θα νικήσουμε την Ελλάδα"!

"Θα νικήσουμε την Ελλάδα"!

Σίγουρος για τη νίκη της ομάδας του επί της Ελλάδας παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της Βοσνίας, Μεχμέτ Μπαζντάρεβιτς.

Αφού καλωσόρισε την αποστολή της «γαλανόλευκης» τόνισε πως δεν έχει αποφασίσει ακόμη για το αρχικό σχήμα: «Μετά την προπόνηση θα αποφασίσω ποιοι θα παίξουν και την τακτική που θα ακολουθήσουμε», ενώ αναφερόμενος στον Πιάνιτς είπε: «Πιστεύω ότι θα παίξει σε όλο το ματς. Όλοι οι παίκτες μου είναι σε άριστη κατάσταση και θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό».

Για το αν είναι φαβορί η ομάδα του επισήμανε: «Ο γηπεδούχος έχει πάντα προβάδισμα, αλλά δεν είναι μεγάλο το ποσοστό. Μην ξεχνάμε τι έγινε στο ματς της Ελλάδας με το Βέλγιο, αλλά και στο μεταξύ μας στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Μεγάλο φαβορί δεν μπορεί να υπάρξει, αλλά έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και πιστεύω ότι θα κερδίσουμε».

Σε ερώτηση που του έγινε για ποια ομάδα είναι σημαντικότερο το αυριανό ματς, απάντησε: «Όλες οι αναμετρήσεις έχουν το ενδιαφέρον τους, αλλά το αυριανό είναι το πιο σημαντικό από τα προηγούμενα. Πιστεύω ότι θα κερδίσουμε και αυτή η νίκη θα μας δώσει ώθηση για την συνέχεια. Γι' αυτό λέω ότι είναι το πιο σημαντικό ματς απ' όλα».

Η άμυνα της Εθνικής Ελλάδας δεν δείχνει να τον τρομάζει ιδιαίτερα: «Υπάρχουν λύσεις για να την αντιμετωπίσουμε και πιστεύω ότι θα είμαστε οι καλύτεροι και θα πάρουμε το ματς».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags