Facebook Pixel Η νοοτροπία, οι νίκες και το... 100άρι του Καμπέσας
| 2017-09-09 08:49:00

Η νοοτροπία, οι νίκες και το... 100άρι του Καμπέσας

Η νοοτροπία, οι νίκες και το... 100άρι του Καμπέσας

Ο νεαρός εξτρέμ του Παναθηναϊκού από το Εκουαδόρ σε δηλώσεις του στη NOVA αναφέρθηκε στο πώς η ομάδα θα πάρει τη νίκη κόντρα στην Κέρκυρα, ενώ ρωτήθηκε για το τι χρόνο κάνει στα 100μ.! Διαβάστε τι απάντησε!

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Σε τι κατάσταση είναι ο Παναθηναϊκός μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος και με την έλευση των νέων αποκτημάτων. Πιστεύεις ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί καλύτερη;

«Ναι βεβαίως η διακοπή μας βοήθησε ώστε να διορθώσουμε κάποια λάθη που έγιναν κατά την αρχή του πρωταθλήματος και βεβαίως η έλευση νέων παικτών είναι πάρα πολύ σημαντική για να κάνουμε μια πάρα πολύ καλή σεζόν».

-Η χρονιά δεν ξεκίνησε καλά στην Ελλάδα απέναντι σε δυο αντιπάλους που ο Παναθηναϊκός θα έπρεπε να πάρει τους βαθμούς. Η ομάδα έχει μείνει πίσω από την αρχή. Ρεαλιστικά ποιος είναι ο στόχος. Μπορείτε να κάνετε την υπέρβαση;

«Όπως λένε αρκετοί είχαμε κάποια παιχνίδια στα οποία δεν ήμασταν καλοί και δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς που θέλαμε και φέραμε ισοπαλίες. Τώρα ξέρουμε ότι ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε κάθε ματς μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».

-Ποια είναι η άποψη σου για το παιχνίδι της Κυριακής και που μπορεί να κριθεί η αναμέτρηση;

«Το κλειδί είναι η νοοτροπία μας. Πάνω απ' όλα η συγκέντρωση μας και να παίξουμε, όπως ακριβώς ξέρουμε να παίζουμε για να κερδίσουμε τους βαθμούς. Δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος. Έντεκα θα είμαστε εμείς, έντεκα και εκείνοι, αλλά ο στόχος μας είναι να παίξουμε καλά, να κερδίσουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

-Σε προσωπικό επίπεδο ποιοι είναι οι στόχοι σου. Έχεις ξεκινήσει δυνατά τη σεζόν με γκολ και ασίστ. Θεωρείς τον Παναθηναϊκό ως ένα σκαλοπάτι για τη καριέρα σου;

«Πέρυσι ήμουν στην Αταλάντα, αλλά δεν είχα πολύ χρόνο συμμετοχής. Με την έλευση μου εδώ, θα μπορέσω να είμαι σε μια ομάδα, όπου θα έχω τη δυνατότητα να παίξω. Βρίσκομαι σε μια μεγάλη ομάδα της Ελλάδας. Ο Παναθηναϊκός είναι πάρα πολύ μεγάλος σύλλογος και πολύ σημαντικός. Ήρθα για να προσφέρω όσο περισσότερο μπορώ στην ομάδα».

-Σε πόσα δευτερόλεπτα μπορείς να τρέξεις τα 100 μέτρα;

«Είναι καλή ερώτηση. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω, όλοι αυτό με ρωτάνε δεν έχω χρονομετρηθεί αλλά κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό και θα ξέρουμε». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags