Facebook Pixel Sportdog.gr | ΕΠΣ Αθηνών! «Αρκετά με την Αθήνα! Να παίξει η Εθνική στο Καυτανζόγλειο!»
| 2017-11-13 14:02:00

ΕΠΣ Αθηνών! «Αρκετά με την Αθήνα! Να παίξει η Εθνική στο Καυτανζόγλειο!»

Sportdog Team
ΕΠΣ Αθηνών! «Αρκετά με την Αθήνα! Να παίξει η Εθνική στο Καυτανζόγλειο!»

Υπέρμαχος της μετακόμισης της Εθνικής ομάδας στο Καυτανζόγλειο εμφανίστηκε ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών!

Ο κ. Κασκαντίρης ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους θεωρεί επιβεβλημένη την επιλογή του Καυτανζογλείου. Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών είχε αντιπαράθεση στον «αέρα» του Metropolis 95.5 με τον Βασίλη Χατζηαποστόλου, ο οποίος υποστήριξε πως θα ήταν καλό για την Εθνική να μείνει στο Καραϊσκάκη ως την ολοκλήρωση της ανακατασκευής της Νέας Τούμπας.

Αναλυτικά ο Δήμος Κασκαντίρης σημείωσε: «Αρκετά έπαιξε στην Αθήνα η Εθνική ομάδα. Από τη στιγμή που αποφασίστηκε να φύγει από το Καραϊσκάκη η έδρα πρέπει να είναι μία και ενιαία και μάλιστα πρέπει να είναι ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο και όχι ένα στάδιο όπως στο ΟΑΚΑ. Επειδή είναι καλό να πάει και μια φορά στη Θεσσαλονίκη, πιστεύω ότι η Εθνική πρέπει να αγωνιστεί στο Καυτανζόγλειο που είναι ποδοσφαιρικό γήπεδο. Λείπει η Εθνική ομάδα από το φίλαθλο κοινό της Βόρειας Ελλάδας.

Δεν έχω αντίρρηση ότι το Καραϊσκάκη είναι ποδοσφαιρικό γήπεδο. Αν βάλουμε, όμως, στη ζυγαριά ΟΑΚΑ και Καυτανζόγλειο είναι προτιμότερο το Καυτανζόγλειο για δύο λόγους. Και γιατί δεν είναι αχανές όπως το ΟΑΚΑ, αλλά και γιατί το κοινό της Βόρειας Ελλάδας είναι πιο διψασμένο».

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Χατζηαποστόλου τόνισε: «Όταν ο Ρεχάγκελ επέλεξε το Καραϊσκάκη είχε τους λόγους του. Είναι το ψυχολογικό κομμάτι ενός ποδοσφαιρικού γηπέδου που βοηθά τους παίκτες. Αν η Τούμπα γίνει όπως θέλει να την κάνει ο Ιβάν Σαββίδης τότε επιβάλλεται να γίνει η αλλαγή της έδρας. Θέση μου είναι πως η Εθνική πρέπει να παίζει σε ποδοσφαιρικό γήπεδο. Το Καυτανζόγλειο δεν είναι ποδοσφαιρικό γήπεδο. Ας συνεχίσει η Εθνική στο Καραϊσκάκη και στο ΟΑΚΑ και το Καυτανζόγλειο ας παίζουν φιλικά παιχνίδια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags