Facebook Pixel Βαλβέρδε και αμυντικά χαφ...
| 2011-07-31 18:02:00

Βαλβέρδε και αμυντικά χαφ...

Βαλβέρδε και αμυντικά χαφ...

Δεν εξηγείται διαφορετικά. Ο Βαλβέρδε έχει κάποιο κόλλημα με τους αμυντικούς χαφ. Τόσο στην πρώτη του θητεία στο λιμάνι, όσο και στην δεύτερη φαίνεται ότι δεν πολυπιστεύει είτε σ’ αυτή τη θέση, είτε στους παίκτες που έχει.

Το παράδοξο είναι ότι ενώ του λένε οι πρόεδροι να πάρει παίκτες, παρά ταύτα αυτός δεν θέλει. Το σκέφτεται και το ξανασκέφτεται.

Δεν χρειάζεται αμυντικά χαφ ο Βαλβέρδε στο σύστημα που εφαρμόζει; Συμβαίνει κάτι άλλο; Κανείς δεν έχει καταλάβει. Η ουσία είναι πως πέρυσι έκανε αναγκαστικά αμυντικό χαφ τον Μοδέστο, αφού ο Ουρτάδο δεν υπήρχε, ενώ ο Ντουντού πέραν του ότι δεν είναι κλασικός ανασταλτικός μέσος, έκανε συνήθως διακοπές στην Κόπα Καμπάνα. Και πολλές φορές βοηθούσε σαν κόφτης και ο γέρο-Ιμπαγάσα.

Τώρα τι θα γίνει πάλι, κανένας δεν ξέρει. Όλο προβληματισμένος δείχνει ο Βαλβέρδε, αλλά παράλληλα δεν παίρνει και αποφάσεις. Το τρενάρει μέχρι τελευταία στιγμή. Για να ποντάρει στον Ουρτάδο; Από δύσκολο ως αδύνατο στην αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται ο συγκεκριμένος παίκτης.

Πραγματικά, λοιπόν, αποτελεί ένα αίνιγμα η όλη στάση του Βάσκου. Ό ένας του βρωμάει, ο άλλος του ξινίζει και ο Ολυμπιακός έχει πρόβλημα σ’ αυτή τη θέση.

Μην ξεχνάμε ότι οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν αισθανθεί ήρεμοι στα αμυντικά τους χαφ εδώ και αρκετά χρόνια. Μια με τον ευπαθή Λεντέσμα, μια με τον αργό Μαρέσκα, μια με τον τραυματία Ντουντού, μια με τον Ουρτάδο από κρύσταλλο κλπ. και δεν έχει βρεθεί λύση ουσιαστικά από την εποχή που ήταν ταύρος ο Στολτίδης. Κάτι πρέπει να γίνει, λοιπόν. Και να δούμε αν θα το τολμήσει ο Βαλβέρδε αυτή τη φορά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags