Facebook Pixel Sportdog.gr | H είδηση που «πάγωσε» τους πάντες στον Ολυμπιακό - Τι έγινε και στο Λιμάνι τραβούσαν τα μαλλιά τους
| 2018-02-22 12:08:00

H είδηση που «πάγωσε» τους πάντες στον Ολυμπιακό - Τι έγινε και στο Λιμάνι τραβούσαν τα μαλλιά τους

H είδηση που «πάγωσε» τους πάντες στον Ολυμπιακό - Τι έγινε και στο Λιμάνι τραβούσαν τα μαλλιά τους

Είναι δυνατόν να είναι «τυφλοί» Χάσι, Λεμονής και Γκαρθία;

Στη Νάπολι αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Χρβόγιε Μίλιτς, ο οποίος εντάχθηκε στο δυναμικό του Ολυμπιακού το περασμένο καλοκαίρι από τη Φιορεντίνα, δεν κατάφερε να προσφέρει τα αναμενόμενα στους «ερυθρόλευκους» και το συμβόλαιό του λύθηκε στο τέλος του Γενάρη.
 
Ο 29χρονος Κροάτης μπακ δεν κατόρθωσε να κερδίσει την εμπιστοσύνη κανενός από τους τρεις προπονητές που είχε η πειραϊκή ομάδα στο διάστημα αυτό (Χάσι, Λεμονής, Γκαρθία), με αποτέλεσμα να έχει μηδαμινή συμμετοχή, καθώς έπαιξε μόνο σε δύο ματς στη Super League και σε άλλα δύο στο Κύπελλο.
 
Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού έχει συμφωνήσει σε όλα με την ιταλική ομάδα μετά και την απαίτηση του τεχνικού της ομάδας, Μαουρίτσιο Σάρι, ο οποίος ζήτησε την απόκτηση ενός ακόμη αριστερού μπακ, ενώ το συμβόλαιό του θα είναι μέχρι το τέλος της σεζόν, με οψιόν ανανέωσης.  
 
Το φοβερό, φυσικά, στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι ότι ένας παίκτης που αποχώρησε από το Λιμάνι με τις χειρότερες των εντυπώσεων, κατάφερε να πάρει μία σπουδαία μεταγραφή, αφήνοντας τους πάντες στον Πειραιά με το στόμα ανοιχτό, καθώς προφανώς ήταν πεπεισμένοι για τις... περιορισμένες δυνατότητες του ποδοσφαιριστή.
 
Όμως, το όνομα του Χρβόγιε Μίλιτς έχει πέραση στην Ιταλία και φαίνεται πως αυτό μέτρησε για να κάνει το super deal με τη Νάπολι και όχι, φυσικά, το γεγονός πως ο έμπειρος Κροάτης έχει… καλό μάνατζερ. Σίγουρα σε αυτές τις περιπτώσεις ο ατζέντης παίζει πάντα σημαντικό ρόλο σε μια μεταγραφή, ειδικά μάλιστα αν πρόκειται για μία διαπραγμάτευση προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, ωστόσο είναι προφανές πως η επίδοξη πρωταθλήτρια Ιταλίας δε θα έμπαινε ποτέ στη διαδικασία να πάρει έναν παίκτη για λόγους που δεν αφορούν το αγωνιστικό κομμάτι.
 
Και φυσικά, η συγκεκριμένη περίπτωση αποτελεί μάλλον ένα πολύ καλό «μάθημα» για τον Ολυμπιακό, οι προπονητές του οποίου προφανώς δεν αξιολόγησαν σωστά τον συγκεκριμένο παίκτη και άφησαν έναν ποδοσφαιριστή να αποχωρήσει χωρίς να πάρουν τίποτα απ’ αυτόν. 

Βέβαια, πολλές φορές για να «πιάσει» ένας παίκτης σε μια ομάδα απαιτούνται κι άλλα πράγματα, όπως π.χ. η προσαρμογή, οι συνθήκες κ.ά., ωστόσο στο Λιμάνι οι περιπτώσεις παικτών τύπου «Μίλιτς», που έφυγαν ως αποτυχημένοι και στη συνέχεια έδωσαν απαντήσεις, είναι αρκετές, οπότε μάλλον ισχύει το ρητό που λέει «σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση» και στον Πειραιά θα πρέπει να προσέξουν το συγκεκριμένο «φαινόμενο»...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags