Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτο κονέ με ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός - Μήνυμα από τον Ταϊλανδό! - Φοβερές δουλειές
| 2018-07-19 23:15:00

Απίστευτο κονέ με ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός - Μήνυμα από τον Ταϊλανδό! - Φοβερές δουλειές

του Νίκου Στεργίου
Απίστευτο κονέ με ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός - Μήνυμα από τον Ταϊλανδό! - Φοβερές δουλειές

«Πάρε να ‘χεις» Δικεφάλου στο τριφύλλι με «χαράτσι»…

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν τις τελευταίες ημέρες τα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού. Ασχέτως πότε θα ολοκληρωθεί η συμφωνία ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και τον Πιερόζ Πιεμπονγκσάντ, για την οποία το Sportdog.gr σας εξήγησε πώς και γιατί προχωράει, οι Πράσινοι τρέχουν τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν και προσπαθούν με το μπάτζετ να καλύψουν τις τρύπες που υπάρχουν.

Την Πέμπτη μάλιστα έφτασαν σε οριστική συμφωνία με δύο ακόμα ποδοσφαιριστές, τον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη που προορίζεται για μπακ απ στα αριστερά της άμυνας και τον Αχιλλέα Πούγγουρα, που μένει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και έρχεται στο Τριφύλλι με ποσοστό συνιδιοκτησίας.

Το Sportdog.gr σας είχε ενημερώσει πως το ποσοστό αυτό θα είναι σίγουρα πάνω από το 30%, ωστόσο όπως αναφέρουν άνθρωποι που συνεργάζονται με τον Δικέφαλο, δεν αποκλείεται να είναι και μεγαλύτερο τελικά του 40%, φτάνοντας και στο 50-50.

Ο ΠΑΟΚ απαιτεί να πάρει ένα τόσο μεγάλο ποσοστό, καθώς από τη στιγμή που αφήνει ελεύθερο τον νεαρό στόπερ δεν θα πάρει χρήματα από τον Παναθηναϊκό και έτσι θα… κερδίσει, μόνο εάν ο μικρός ανεβάσει τις μετοχές του και πάρει μεταγραφή.

Δεύτερες σκέψεις για τον τερματοφύλακα

Η καλοκαιρινή συνεργασία όμως του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό δεν σταματάει στη μεταγραφή του Πούγγουρα. Οι δύο σύλλογοι, όπως σας ενημέρωσε με σχετικό ρεπορτάζ το Sportdog.gr, έχουν πλέον εξαιρετικές σχέσεις και αυτό φαίνεται και από τις συζητήσεις που γίνονται για δανεισμό ή παραχώρηση παικτών από τους Θεσσαλονικείς στο Τριφύλλι.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο Μάριος Σιαμπάνης, ο νεαρός γκολκίπερ που «παίζει» να έρθει δανεικός στους Πράσινους, με την προϋπόθεση όμως ότι θα πάρει χρόνο συμμετοχής. Η υπόθεσή του πάντως, όπως σας μεταφέραμε και σε χθεσινό ρεπορτάζ, είναι αρκετά δύσκολη, καθώς για να προχωρήσει θα πρέπει να… καούν οι Διούδης και Κότσαρης.

Στόπερ και μετά… δώρο από Παϊρόζ

Επίσης, δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες ο Παναθηναϊκός να κλείσει μία ακόμα μεταγραφή, αυτή του νεαρού στόπερ Παντελάκη, ο οποίος αγωνιζόταν πέρυσι στον Κισσαμικό και θα έρθει πρωτίστως για να δώσει βοήθειες στις προπονήσεις. Αν γίνει και αυτή, μετά θα υπάρξει ηρεμία και αγωνία για το πότε θα ολοκληρωθεί το deal Πιεμπονγκσάντ – Αλαφούζου.

Όπως σας αποκάλυψε το Sportdog.gr, μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση δεν θα υπάρξει πιθανότατα κάποια άλλη μεταγραφική κίνηση. Άλλωστε, ο Ταϊλανδός στις τελευταίες συζητήσεις με τον Αλαφούζου, ζήτησε να τρέξουν οι διαδικασίες, να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τον έλεγχο στα οικονομικά της ΠΑΕ και στη συνέχεια θα… αναλάβει αυτός.

Μάλιστα, ο Παϊρόζ δεσμεύτηκε πως εφόσον κλείσει το deal, θα καλύψει ο ίδιος με δικά του χρήματα, το μπάτζετ που χρειάζεται για κάποια έξτρα κίνηση, όπως του επιθετικού, ώστε να κλείσουν όλα τα κενά στο ρόστερ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Ντου» Ταϊλανδού και εκτόξευση Παναθηναϊκού – Τα σπάει με παικταρά-δώρο ο Παϊρόζ, θα τρελάνει κόσμο

Βάζει φωτιά στην Ευρωλίγκα - Νέα μεταγραφή Δημήτρη με NBAer; Ασταμάτητος!

Ιδού ο νέος Παναθηναϊκός – Τι ψάχνει ο Πασκουάλ, η υπέρβαση του Δημήτρη και η «μάχη» για τον Έλληνα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags