Facebook Pixel Sportdog.gr | Ποιος φορ; Γι’ αυτή τη μεταγραφή - βόμβα δίνει το «οκ» ο Παϊρόζ - Αυτός τρέλανε όλο το ΟΑΚΑ
| 2018-09-02 22:45:00

Ποιος φορ; Γι’ αυτή τη μεταγραφή - βόμβα δίνει το «οκ» ο Παϊρόζ - Αυτός τρέλανε όλο το ΟΑΚΑ

του Νίκου Στεργίου
Ποιος φορ; Γι’ αυτή τη μεταγραφή - βόμβα δίνει το «οκ» ο Παϊρόζ - Αυτός τρέλανε όλο το ΟΑΚΑ

Όλο το ρεπορτάζ στο sportdog.

Απρόσμενα καλό ξεκίνημα έχει πραγματοποιήσει στο φετινό πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός, αφού οι "μπέμπηδές" του Γιώργου Δώνη έχουν καταφέρει να "κερδίσουν" τον κόσμο της ομάδας με τις εμφανίσεις τους τις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Η χθεσινή νίκη επί της Λαμίας έβγαλε νέους πρωταγωνιστές και επιβεβαίωσε το πόσο καλή δουλειά έχει κάνει με τους πιτσιρικάδες ο Έλληνας τεχνικός. Και μπορεί ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης να ήταν ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος, που ουσιαστικά "ξεκλείδωσε" την άμυνα της Λαμίας, όμως αυτός που ξεχώρισε και μάλιστα στο ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα, ήταν άλλος.

Ο λόγος για τον Αργύρη Καμπετσή, ο οποίος πραγματοποίησε το "επαγγελματικό" ντεμπούτο του γενικότερα, αφού οι συμμετοχές του στην δεύτερη ομάδα της Ντόρτμουντ ήταν καθαρά ερασιτεχνικές. Πάντως, η εικόνα που βγάζουν οι νεαροί του Τριφυλλιού στην αρχή του πρωταθλήματος έχει εκπλήξει τους πάντες και δεν θα αργήσει η ώρα που κάποιοι (αν όχι όλοι) θα κληθούν για να υπογράψουν αναρπροσαρμογή στα συμβόλαιά τους και ας το αρνείται μέχρι στιγμής ο Νταμπίζας.

Όσο για τα μεταγραφικά; Ο μεν Δώνης είπε ότι η μεταγραφή φορ είναι θέμα ωρών, ο δε Νίκος Νταμπίζας τόνιζε ότι οι Πράσινοι θα εξαντλήσουν όλες τις επιλογές που υπάρχουν από την αγορά των ελεύθερων. Εννοείται πως η περίπτωση του Φεντερίκο Μακέντα θεωρείται "κλεισμένη" και απλά περιμένουν στον Παναθηναϊκό μήπως και βρουν κάτι καλύτερο.

Πάντως, η παρουσία του Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ χθες στο ΟΑΚΑ έκανε τις φήμες για έξτρα ενίσχυση να "οργιάζουν". Ακούστηκε πως ο Ταϊλανδός ενημέρωσε τον Νταμπίζα και τους ανθρώπους του Τριφυλλιού ότι εκτός από την περίπτωση του επιθετικού, μπορεί να γίνει και κουβέντα για την απόκτηση ενός χαφ, ο οποίος θα βάλει πλάτη στη δημιουργία του παιχνιδιού, αφού σε θέμα εκτέλεσης και επιθετικής ανάπτυξης γίνεται δουλειά με τους ήδη υπάρχοντες, που τους έχει βοηθήσει ψυχολογικά και το καλό ξεκίνημα.

Το βέβαια είναι ότι όποιος στράικερ έρθει τη δεδομένη χρονική στιγμή, δεν θα προσφέρει πολλά πράγματα, οπότε δεν αποκλείεται να γίνει περαιτέρω συζήτηση για την εύρεση ενός παίκτη για τη μεσαία γραμμή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags