Facebook Pixel Χοντρό παρασκήνιο: Τι έγινε με Μαρτίνς-Βούκοβιτς - Μεταγραφή-φωτιά τον Γενάρη - Λεφτάρες για τον «εκτελεστή» της ΑΕΚ
| 2018-10-04 12:50:00

Τι συνέβη με Μαρτίνς-Βούκοβιτς - Μεταγραφή-φωτιά τον Γενάρη - Λεφτάρες για τον «εκτελεστή» της ΑΕΚ

του Παναγιώτη Νικολάου
Τι συνέβη με Μαρτίνς-Βούκοβιτς - Μεταγραφή-φωτιά τον Γενάρη - Λεφτάρες για τον «εκτελεστή» της ΑΕΚ

Γιατί έμεινε έξω ο Σέρβος; Ποιον ζήτησε ο κόουτς; Καυτές απαντήσεις!

Μεγάλο ντόρο προκάλεσαν τα «κοψίματα» του Πέδρο Μαρτίνς ενόψει του μεγάλου σημερινού αγώνα με τη Μίλαν στο «Σαν Σίρο». Ειδικά το γεγονός ότι έμεινε εκτός αποστολής ο «στυλοβάτης» της αμυντικής γραμμής, Γιάγκος Βούκοβιτς, συζητήθηκε ποικιλοτρόπως, ωστόσο είναι γεγονός πως δεν «τρέχει» κάτι με τον Σέρβο στόπερ, μετά το μοιραίο αυτογκόλ που πέτυχε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ισχύει, άλλωστε, πως ο Πορτογάλος τεχνικός είχε τετ α τετ με τον παίκτη στο Ρέντη και του εξήγησε τους λόγους που τον άφησε εκτός για το ματς στο Μιλάνο, όπως έκανε, βεβαίως, και με άλλους βασικούς παίκτες της ομάδας, θέλοντας να φρεσκάρει την 11άδα ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο Γιάγκος Βούκοβιτς αναμένεται, λοιπόν, να επιστρέψει στα βασικά πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς απέναντι στην Ένωση, καθώς ο προπονητής δεν έχει κάποιο παράπονο μαζί του. Μάλιστα, ο κόουτς του Ολυμπιακού θεωρεί τον 30χρονο άσο ως τον πιο έμπειρο στόπερ που διαθέτει αυτή τη στιγμή στο ρόστερ, ενώ το πλάνο του προβλέπει να παίξει κάποια στιγμή δίδυμο με τον Παπ Αμπού Σισέ, ο οποίος έχει ενεργοποιηθεί ξανά και όλα δείχνουν ότι σήμερα θα είναι βασικός στο «Σαν Σίρο».

Η πρώτη του Γενάρη

Η αλήθεια είναι πως ο Πέδρο Μαρτίνς πιστεύει, με βάση τα όσα έχει δει μέχρι τώρα, πως η αμυντική του γραμμή είναι πλήρης και πως, αν αυτή τη στιγμή ήταν Γενάρης, η πρώτη του εισήγηση, αν δεν έχει αλλάξει η «σεντερφορίσια» αποτελεσματικότητα της ομάδας ως τότε, θα ήταν για την απόκτηση φορσεσημασμένου».

Αυτό είναι το σημείο που έχει εστιάσει προς το παρόν ο 48χρονος τεχνικός, καθώς το θέμα του Ολυμπιακού είναι, μέχρι τώρα τουλάχιστον, στο σκοράρισμα από τους φουνταριστούς. O Πορτογάλος, πάντως, πιστεύει στο ρόστερ του 100%, όπως έχουμε ξαναπεί. Το υπογράμμισε, άλλωστε, χθες από το Μιλάνο. Είναι αποφασισμένος δε, να στηρίξει μέχρι τέλους τους δύο σέντερ φορ που έχει στη «φαρέτρα» του (Χασάν και Γκερέρο).

Τι έγινε με Σεμέδο

Στο μεταξύ, ισχύει αυτό που γράφτηκε ότι ο Ολυμπιακός συζήτησε το καλοκαίρι (τέλη Μαϊου για την ακρίβεια) για την περίπτωση του Άλφα Σεμέδο, ο οποίος ήταν από τους κορυφαίους της Μπενφίκα απέναντι στην ΑΕΚ και σκόρερ του 2-3 στο ΟΑΚΑ. Ήταν από τις πρώτες εισηγήσεις του Πέδρο Μαρτίνς στην «ερυθρόλευκη» διοίκηση, ωστόσο η περίπτωσή του δεν προχώρησε σε ουσιαστικές συζητήσεις, καθώς η Μορεϊρένσε ζητούσε 2 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη, ενώ το υπόλοιπο 50% δεν το διαπραγματευόταν η Μπενφίκα, η οποία ήθελε την επιστροφή του, ενώ και ο 21χρονος Αφρικανός επιθυμούσε να γυρίσει στο «Ντα Λουζ».   

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Ρουκέτα»: Γι’ αυτό ο Μαρτίνς «καθάρισε» τους πέντε - «Πλάκα στον Ολυμπιακό, φαβορί ο ΠΑΟΚ»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags