Facebook Pixel «Επιστροφή» Μαϊστόροβιτς στην ΑΕΚ - Τι γίνεται με Αρέγι, Ντενγκ και Ιτουράσπε
| 2018-12-05 11:45:00

Αποκάλυψη-φωτιά: Τρελή «επιστροφή» στην ΑΕΚ - Αυτός σκάει το «μπαμ» - Όλα στη φόρα για τον χάφαρο

του Γιώργου Θεοδωράκη
Αποκάλυψη-φωτιά: Τρελή «επιστροφή» στην ΑΕΚ - Αυτός σκάει το «μπαμ» - Όλα στη φόρα για τον χάφαρο

Απίστευτο «ντου» στην Ένωση. Χαρτί και καλαμάρι τα πάντα.

 

Ένα σωρό ονόματα από την αγορά της Σκανδιναβίας υπάρχουν σήμερα στον Τύπο για την ΑΕΚ για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής (διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ ΕΔΩ), ωστόσο σε αυτή τη φάση κανείς δε φαίνεται να γνωρίζει ποιος είναι ο «εκλεκτός» της Ένωσης.

Δεν αποκλείεται όντως μία από τις περιπτώσεις που αναφέρονται στο σχετικό δημοσίευμα να απασχολεί την ΑΕΚ, αλλά τίποτα δεν έχει διαρρεύσει ακόμα για τον πρώτο στόχο, για τον οποίο λέγεται πως έχουν γίνει οι τελικές επαφές.

Το sportdog.gr πρώτο σας ενημέρωσε ότι οι Κιτρινόμαυροι ψάχνουν για μέσο στη συγκεκριμένη αγορά, τονίζοντας πως η αναζήτηση αφορά έναν νέο Γιάκομπ Γιόχανσον και τώρα έχει να προσθέσει μία ακόμα σημαντική πληροφορία στην υπόθεση.

Τη συγκεκριμένη μεταγραφή φέρεται να χειρίζεται ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, ο πρώην παίκτης και τεχνικής διευθυντής της ΑΕΚ. Ο Σουηδός παρουσιάζεται να είναι αυτός που κινεί τα νήματα στο θέμα αυτού του στόχου και όλα δείχνουν πως αυτή η κίνηση θα φέρει τη μεταγραφή του.  

Μπερδεμένο του Αρέγι

Σε ό,τι αφορά τον Αντριάν Αρέγι, που παραμένει στην επικαιρότητα, όντως υπάρχει στη λίστα της ΑΕΚ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι τόσο προχωρημένη περίπτωση όσο παρουσιάζεται στον «κιτρινόμαυρο» Τύπο. Γενικά, υπάρχουν κάποιες «ενστάσεις» για τον Αργεντινό, καθώς αγωνίζεται σε μια μικρή ομάδα της πατρίδος του και δεν έχει εμπειρίες σε top επίπεδο, ωστόσο δεν αποκλείεται αν βρεθεί πρόσφορο έδαφος να προχωρήσει η περίπτωσή του. Πάντως, είναι μια υπόθεση πολύ μπερδεμένη όσον αφορά το ιδιοκτησιακό καθεστώς και τον τρόπο που μπορεί η Ένωση να τον αποκτήσει.

Τι γίνεται με Ντενγκ

Σχετικά με τον Αλιού Ντενγκ, η χθεσινή διάψευση της ΑΕΚ δεν ήταν τυχαία, αφού δεν αποκλείεται οι συζητήσεις για τον παίκτη να μην προχώρησαν ή κάπου να «κόλλησαν». Πάντως, φαίνεται πως η πρόταση της Ένωσης, ύψους 500.000 ευρώ όπως γράφτηκε, έχει κάποια βάση. Ωστόσο, οι Κιτρινόμαυροι προφανώς δε θέλουν να μπουν στη διαδικασία πλειστηριασμού και γι’ αυτό διεμήνυσαν ότι δεν ενδιαφέρονται. Όπως και να έχει, ο 21χρονος χαφ από το Μάλι είναι μια περίπτωση που είναι στη λίστα και μένει να δούμε πώς θα εξελιχθεί, μιας και για την ώρα δε φαίνεται να προχωράει.

Πανάκριβος ο Ιτουράσπε

Όσο για τον Αντέρ Ιτουράσπε της Μπιλμπάο είναι μια εξαιρετική επιλογή, αλλά πολύ δύσκολη. Ο παίκτης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, αλλά οι Βάσκοι δεν πρόκειται να τον… χαρίσουν, ενώ το συμβόλαιο του 29χρονου είναι πάνω από τα στάνταρ της Ένωσης. Παράλληλα, οι Βάσκοι παίκτες πολύ δύσκολα παίρνουν την απόφαση να αφήσουν την πατρίδα τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο παίκτης φέτος δεν υπολογίζεται καθόλου κι αυτό μπορεί να παίξει το ρόλο του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Bόμβες Νικολακόπουλου - Αυτοί φεύγουν από τον Ολυμπιακό - Μέσα top όνομα - Δεν είναι ο Τουρέ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags