Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιώργος Δώνης: Διαχειρίστηκε άψογα τον Βέργο κόντρα στον Κισσαμικό και δικαιώθηκε
Ποδόσφαιρο
| 2018-12-19 19:00:00

Φοβερός Δώνης: Τεράστια μαγκιά αυτό που έκανε με Κισσαμικό - Δεν το πήρε κανένας χαμπάρι

του Νίκου Στεργίου
Φοβερός Δώνης: Τεράστια μαγκιά αυτό που έκανε με Κισσαμικό - Δεν το πήρε κανένας χαμπάρι

Διαχείριση μεγάλου προπονητή. Δείτε τι έκανε με τον πιτσιρικά.

Παναθηναϊκός - Γιώργος Δώνης: Ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-1 τον Κισσαμικό στην Κρήτη και πέρασε στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας, κατακτώντας την πρώτη θέση στον όμιλό του.

Ο Γιώργος Δώνης έδωσε ευκαιρίες σε παίκτες που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στη σεζόν και είδε με ικανοποίηση την ομάδα του να πετυχαίνει τον στόχο της. Ωστόσο, χαρμόσυνο νέο για τον Έλληνα τεχνικό ήταν και το γκολ του Νίκου Βέργου, το οποίο διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Ο Έλληνας φορ «ξεμπλόκαρε», αφού αυτό ήταν το πρώτο του γκολ με την πράσινη φανέλα και… εξιλεώθηκε για τις αρκετές χαμένες ευκαιρίες του στο ματς, με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι στο 57’. Ήταν εμφανές ότι ο Βέργος έψαχνε εναγωνίως το παρθενικό του γκολ, με το άγχος να τον έχει καταβάλλει και να μην τελειώνει σωστά τις φάσεις. Ωστόσο, παρά τις αρκετές χαμένες ευκαιρίες του στο πρώτο ημίχρονο, ο Δώνης δεν δίστασε να του εμπιστευθεί την εκτέλεση του πέναλτι, που κέρδισε ο Παναθηναϊκός.

Ο Βέργος εκτέλεσε άσχημα και αστόχησε, ο τεχνικός του Τριφυλλιού όμως δεν τον έκανε αλλαγή και τον κράτησε στο παιχνίδι. Ο 22χρονος άσος δικαίωσε την πίστη του προπονητή του πετυχαίνοντας το γκολ της νίκης στο 75’.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού προτίμησε να ρισκάρει να χάσει την πρωτιά του ομίλου, εκτιμώντας ότι μπορεί να κερδίσει πολύ περισσότερα σε βάθος χρόνου εάν επενδύσει στον Βέργο. Άλλωστε, ο Δώνης είχε μιλήσει πρόσφατα για «εσωτερικές μεταγραφές» και ο πρώην άσος του Ολυμπιακού ήταν ένας από τους παίκτες που «φωτογράφησε» με αυτή τη δήλωση.

Με τη διαχείρισή του στο σημερινό παιχνίδι έδειξε έμπρακτα στον Έλληνα άσο το πόσο τον πιστεύει και πως είναι διατεθειμένος να του δώσει τον χρόνο που χρειάζεται για να «ξεμπλοκάρει». Ο Βέργος έκανε σεφτέ και ο Δώνης ελπίζει πως το ματς αυτό θα αποτελέσει εφαλτήριο για να αποκτήσει ο νεαρός φορ την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται και να δείξει την εκτελεστική του δεινότητα στη συνέχεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φοβερές εξελίξεις στον ΠΑΟ - Πρωτοσέλιδο-βόμβα: Ποιοι μπαίνουν στην ΠΑΕ; - Έκλεισε και μεταγραφή!

Αδιανόητη αποκάλυψη: Παίκτης της ΑΕΚ «παρακαλάει» να πάει στον ΠΑΟΚ - Το «μπαμ» της χρονιάς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags