Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: "Είναι αμαρτία αυτό που έγινε - Αν ήταν μέσα και Ολυμπιακοί;"
| 2019-03-18 14:04:00

"Είναι αμαρτία με Παναθηναϊκό - Tι θα γινόταν αν ήταν Ολυμπιακοί; - Παρακαλάμε για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ"

του Γιώργου Κτενά
"Είναι αμαρτία με Παναθηναϊκό - Tι θα γινόταν αν ήταν Ολυμπιακοί; - Παρακαλάμε για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ"

Φοβερές ατάκες Νίκου Βαμβακούλα στο sportdog. Έξω από τα δόντια!

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Έχει παραγίνει το κακό με τη βία στα ελληνικά γήπεδα σύμφωνα με τον Νίκο Βαμβακούλα, που χθες βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό και είδε από κοντά τα επεισόδια που έλαβαν χώρα. 

Ο παλαίμαχος άσος αναφέρθηκε στα τεράστια προβλήματα που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τώρα οι Πράσινοι, ενώ δεν έκρυψε και την αγωνία του για το πώς μπορούν να αντεπεξέλθουν ψυχολογικά οι παίκτες του Τριφυλλιού.

Τέλος, σχολίασε και τη θέση που πρέπει να πάρει η Πολιτεία αλλά και ότι το πρόβλημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι, τελικά, η διαιτησία... 

"Έχει παραγίνει το κακό. Μάλιστα, όλα όσα έγιναν χθες στο ΟΑΚΑ, έγιναν σε ένα παιχνίδι που δεν είχε κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον αλλά ήταν ντέρμπι γοήτρου. Κάποιοι ανεγκέφαλοι μπήκαν στο γήπεδο και έκαναν όσο έκαναν. Έπρεπε να προστατεύσουν την ομάδα τους. Για ποιον λόγο να γίνει αυτή η κατάσταση;", ανέφερε αρχικά ο παλαίμαχος άσος, που έχει τιμήσει τις φανέλες και των δύο ομάδων, και στη συνέχεια συμπλήρωσε για τον Παναθηναϊκό και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει τώρα:

"Ήρθαν παιδάκια για να δουν το παιχνίδι, με οπαδούς μόνο του Παναθηναϊκού στο γήπεδο και τελικά διεκόπη. Φαντάζεστε να είχε και ο Ολυμπιακός οπαδούς του στο γήπεδο τι θα γινόταν; Εδώ παρακαλάμε να μη γίνει τελικός Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Πρέπει να πάρουν τώρα μέτρα. Είναι αμαρτία να την πληρώσει μόνο Παναθηναϊκός. Ο Παναθηναϊκός από το περασμένο καλοκαίρι βρίσκεται σε περιπέτεια, με το -6  που άρχισε το πρωτάθλημα. Είναι δυνατόν να τρέχει τώρα για να σωθεί; Με τι ψυχολογία θα παίξουν τώρα οι παίκτες του;".



Θεωρείτε ότι η Πολιτεία θα πρέπει να παρέμβει, να αυστηροποιήσει τις ποινές αλλά και, κυρίως, να τις εφαρμόσει;

"Η Πολιτεία πρέπει να λάβει μέτρα, να τιμωρήσει κάποιους με αυστηρές ποινές. Όχι σε βάρος των ομάδων, όμως, αλλά αυτών που μπαίνουν στο γήπεδο. Είτε πρόκειται για τη Θύρα 13, είτε για τη Θύρα 21, είτε για τη Θύρα 7. Οτιδήποτε έχουν οι οπαδοί με την αστυνομία, να το έχουν έξω από το γήπεδο. Τα ίδια θα υποστήριζα ακόμα κι αν είχαν συμβεί στον Ολυμπιακό αυτά τα πράγματα. Δεν πρέπει να κοιτάμε τις ομάδες ξεχωριστά, αλλά πώς θα σωθεί το ποδόσφαιρο". 

Αγωνιστικά πώς σας φάνηκε το παιχνίδι; Όσο είδαμε, δηλαδή...

"Το ντέρμπι ήταν καλό για όσο παίχτηκε, γιατί είχε ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός έχει πιο καλούς και έμπειρους παίκτες. Μου άρεσε το ντέρμπι, αλλά μου κακοφάνηκε και εμένα που δεν τελείωσε. Είμαι πικραμένος γιατί είμαι άνθρωπος του ποδοσφαίρου και αντί να συζητάμε για μπάλα σήμερα, συζητάμε για άλλα πράγματα".

Για ένα ακόμα παιχνίδι είχαμε ξένο διαιτητή χθες, αλλά φαίνεται ότι τελικά δεν πρέπει να είναι αυτό το μεγάλο πρόβλημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. 

"Δεν μου αρέσει να έρχονται ξένοι διαιτητές. Δεν σημαίνει ότι είναι καλύτεροι επειδή είναι ξένοι, άλλωστε αυτοί που έρχονται είναι β διαλογής δεν είναι κορυφαίοι από κορυφαία πρωταθλήματα. Θεωρώ ότι η λύση θα μπορούσε να προέκυπτε, αν σταματούσαν οι δικοί μας από όλα τα πρωταθλήματα. Να μην κατέβουν σε καμιά κατηγορία, αλλά δεν ξέρω γιατί δεν το κάνουν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Οβίδα" από τον διαιτητή του ντέρμπι: "Το διέκοψα γιατί..." - Όλα τούμπα τώρα, θα γίνει χαμός!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags