Facebook Pixel ΑΕΚ - Έκι Πόνσε: Αυτός "τρελαίνει" τον Καρντόσο - Δεν είναι Βράνιες - Ατάκα-φωτιά Τίγρη
| 2019-05-30 10:17:00

Αυτός "τρελαίνει" τον Καρντόσο - Δεν είναι Βράνιες - Ατάκα-φωτιά Τίγρη - Απίστευτα λεφτά - Λέτε;

του Γιώργου Θεοδωράκη
Αυτός "τρελαίνει" τον Καρντόσο - Δεν είναι Βράνιες - Ατάκα-φωτιά Τίγρη - Απίστευτα λεφτά - Λέτε;

Ποιος Χολμέν; Τι θα γίνει με παικταρά. "Μπουρλότο" στα αποδυτήρια!

ΑΕΚ - Έκι Πόνσε: Ημέρα Καρντόσο σήμερα στην Ένωση. Σε λίγες ώρες φτάνει ο Πορτογάλος προπονητής στην Αθήνα και νωρίς το απόγευμα θα παρουσιαστεί επισήμως στα  media. Εκεί, στην πρώτη του επαφή με τον κόσμο του συλλόγου, λογικά, ο νέος τεχνικός της ομάδας θα δώσει τις πρώτες απαντήσεις του στα όσα κυκλοφορούν και αφορούν, ήδη, αποφάσεις του.

Από το επίπεδο της επικύρωσης της συμφωνίας που έχει φτάσει η ΠΑΕ με τον Σεμπάστιεν Χολμέν, το "κόψιμο" του δανεικού Άλεφ, αλλά και το "πάγωμα" των συζητήσεων με την Άντερλεχτ για την πιθανότητα επιστροφής του Βράνιες ως και τις ευκαιρίες που φέρεται να σκοπεύει να δώσει στους "κομμένους" της προηγούμενης εποχής (Μοράν, Γιαννιώτας).

Και φυσικά, τη δική του θεώρηση σε αυτό που τις τελευταίες μέρες καταγράφεται και αφορά μια τελευταία προσπάθεια της ΑΕΚ για να κρατήσει στο ρόστερ της τον Έκι Πόνσε.

Κάτι που ομολογουμένως δεν κολλάει με τις προ εβδομάδας μόλις δηλώσεις του ισχυρού άντρα των "κιτρινόμαυρων", Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος στη βραδιά που πέρασε με δημοσιογράφους, παρότι παραδέχτηκε πως ο Αργεντινός επιθετικός είναι ένας παίκτης για τον οποίο θα έκανε μια παρέκκλιση στην αταλάντευτη -μέχρι την είσοδο της ομάδας στην "Αγιά Σοφιά"- οικονομική πολιτική που ακολουθεί, δίνοντας τα 6 εκατ. ευρώ που προβλέπονται ως buy-out από τη Ρόμα, καταγράφοντας ωστόσο πως ακόμη και αν γίνονταν κάτι τέτοιο, οι τρέχουσες απολαβές του, ύψους 1,2 εκατ. ευρώ θα ήταν εμπόδιο αξεπέραστο για τη συμφωνία.

Προκαλεί πραγματικά απορία σε τι θα συνίσταται αυτή η τελευταία προσπάθεια για τον παίκτη. Στο να πειστεί η Ρόμα να τον δανείσει εκ νέου; Αδύνατον, αφού ο Αργεντινός έχει έναν χρόνο ακόμη συμβόλαιο. Στο να πειστεί η πλευρά παίκτη -που ειδικά ως προς τον πατέρα και μάνατζερ του είναι άφαντη το τελευταίο διάστημα, δείχνοντας εμπράκτως προθέσεις…- να δεχθεί να παραμείνει, αρχικά, στην Ελλάδα, αφήνοντας στην άκρη τις πολύ συγκεκριμένες (και ξεκαθαρισμένες στους ανθρώπους της Ένωσης από την πρώτη στιγμή του ερχομού του στην Αθήνα) φιλοδοξίες του για επιστροφή σε κορυφαίο επίπεδο;

Ή, στη συνέχεια, να δεχθεί να παραμείνει με λιγότερες απολαβές από αυτές που προβλέπονται στο συμβόλαιο το με τη Ρόμα; Φέτος, η συμφωνία προέβλεπε 50-50 καταβολή των απολαβών του ποδοσφαιριστή με τους "τζιαλορόσι".

Αν παραμείνει όμως ο Έκι Πόνσε, τότε θα πρέπει η ΑΕΚ να πληρώσει το 1,2 εκατ. ευρώ των απολαβών του κάτι που -πάντα σύμφωνα με τον Μελισσανίδη- θα δημιουργήσει τεράστια ανισορροπία στα αποδυτήρια της Ένωσης. Υπενθυμίζουμε πως το αμέσως επόμενο μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ομάδα το έχει ο Λιβάγια, εισπράττοντας 750.000 ευρώ.

Κοινώς, όσο καλή θέληση και αν υπάρχει εκ μέρους των Κιτρινόμαυρων, ή ακόμη ακόμη όση καλή θέληση και αν θέλει όντως να δείξει ο παίκτης, όταν το πράγματα φτάσει στο οικονομικό, τότε -πολύ απλά- τα κουκιά για την Ένωση (τουλάχιστον επαναλαμβάνουμε βάσει της τρέχουσας οικονομικής  της πολιτικής) δεν βγαίνουν…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έτσι αλλάζει επίπεδο: Αυτή είναι μεταγραφάρα για ΑΕΚ - "Χτυπάει" Βραζιλιάνο, κάνει "όργια" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags