Facebook Pixel Ολυμπιακός: Οι επόμενες μεταγραφές μετά τον Σεμέδο
| 2019-06-26 11:15:00

"Όργια" μετά τον Σεμέδο - Πέφτει... ξύλο για "φονιά" - Αυτόν φέρνει... αύριο - Αντι-Νάτχο με "βύσμα"

του Παναγιώτη Νικολάου
"Όργια" μετά τον Σεμέδο - Πέφτει... ξύλο για "φονιά" - Αυτόν φέρνει... αύριο - Αντι-Νάτχο με "βύσμα"

Πού κόλλησε του... σίγουρου; "Χτυπάει" θηρίο και αρχηγό; Όλα εδώ!

O Ρούμπεν Σεμέδο είναι... παρελθόν. Ήρθε χθες, περνάει ιατρικά σήμερα, υπογράφει το τετραετές του συμβόλαιο, αναχωρεί για Πολωνία και για την επόμενη τετραετία θα ανήκει στο δυναμικό του Ολυμπιακού. Το από εδώ και πέρα είναι αυτό που έχει πλέον σημασία, αφού όπως φαίνεται η μεταγραφική δραστηριότητα των "ερυθρόλευκων", συνεχίζεται, παρότι σε επίπεδο βασικών ποδοσφαιριστών, το μόνο που απομένει είναι ο επιθετικός.

Στο συγκεκριμένο μέτωπο ολοένα και κερδίζει έδαφος η περίπτωση του Ελ Αραμπί, του 32χρονου Μαροκινού, για τον οποίο έχουμε από την πρώτη στιγμή επισημάνει στο sportdog, πως είναι μια λύση που βρίσκεται πολύ ψηλά στην ιεραρχία των επιλογών των Πειραιωτών, οι οποίοι δίνουν… μάχη με τους αρκετούς ανταγωνιστές του πρώην φουνταριστού της Λεγανιές, αφού μιλάμε για έναν συνεπή στο σκοράρισμα επιθετικό, ο οποίος και κυκλοφορεί ελεύθερος.

Στο κάδρο, πάντα, παραμένει ο Kάρλος Βινίσιους, με τον Βραζιλιάνο επιθετικό να έχει το "πλεονέκτημα" της εκπροσώπησής του από τον περίφημο Ζόρζε Μέντες, ο οποίος και "εγγυάται" άμεσο κλείσιμο της μεταγραφής σε περίπτωση που ο πελάτης του (ο οποίος ανήκει στη Νάπολι, αλλά παραχωρείται) αν και εφόσον προκριθεί από τον Ολυμπιακό.

Το εντυπωσιακό που καταγράφεται στα σημερινά πρωτοσέλιδα συνίσταται στην πρόσθετη ενίσχυση των "ερυθρόλευκων" στην καρδιά της άμυνας. Υπάρχει εδώ και καιρό ο 19χρονος Σέρβος, Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς (φωτό), για τον οποίο είναι επιβεβαιωμένο πλέον από κάθε εμπλεκόμενη πλευρά πως υπάρχει συμφωνία αγοράς του με την Παρτιζάν έναντι 1,5 εκατ. ευρώ και τον σερβικό σύλλογο να διατηρεί ένα ποσοστό 20% επί των δικαιωμάτων του παίκτη. Το κόλλημα που έχει προκύψει τις τελευταίες μέρες αφορά τις έξτρα αξιώσεις των εκπροσώπων του ποδοσφαιριστή, εκτιμάται όμως πως θα ξεπεραστεί.

Το νέο όνομα που φαίνεται πως παίζει δυνατά είναι αυτό του Τζούνιορ Πάιους, Νιγηριανού κεντρικού αμυντικού, ο οποίος ολοκλήρωσε τη σεζόν που μας πέρασε αγωνιζόμενος στην Πάσος Φερέιρα, πανηγυρίζοντας μαζί της την επιστροφή στην πρώτη κατηγορία του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Η Πάσος έχει δικαίωμα να επεκτείνει το συμβόλαιο του 24χρονου θηριώδους στόπερ (1.93) για δύο ακόμη χρόνια, κάτι που κάνει δύσκολη την περίπτωσή του.

Τέλος, από την Αυστρία έρχονται δύο υποψηφιότητες για τον "αντι-Νάτχο", το "οκτάρι" που αναζητά ο Ολυμπιακός. Ο 28χρονος, επί χρόνια αρχηγός της Ραπίντ Βιέννης, Στέφαν Σβαμπ (φωτό), είναι η πρώτη επιλογή, με το θετικό να συνίσταται στο ότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται του χρόνου.

Η δεύτερη που παρουσιάζει ο "Κόκκινος Πρωταθλητής" αφορά τον Πέτερ Μίχορλ, 24χρονο μέσο που ανήκει στην ΛΑΣΚ Λίντσερ -ομάδα από την οποία αγοράστηκε ο Μπρούνο- και δεσμεύεται με δύο χρόνια ακόμη συμβολαίου. Λεπτομέρεια που ίσως έχει τη σημασία της στην εν λόγω περίπτωση: προπονητής του παίκτη (βασικός στην ομάδα του από τα 19 του χρόνια…) είναι ο Γάλλος, Βαλεριέν Ισμαέλ, που πέρασε ένα "φεγγάρι" από τον Απόλλωνα. Και είναι γνωστό τοις πάσοι οι καλές σχέσεις και οι καλές προσβάσεις που έχουν στον Ολυμπιακό σε οτιδήποτε... γαλλικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Φήμη-ΣΟΚ για Ολυμπιακό - Αγοράζουν άλλο ΑΦΜ οι Αγγελόπουλοι και μένουν Α1 - Είναι δυνατόν;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags