Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Μίροσλαβ Στοχ: Ρίσκο με τον Σλοβάκο - Κοστίζει 2 εκατομμύρια - Θα τον φέρει πίσω ο Δικέφαλος;
| 2019-06-26 18:22:00

Μεταγραφή τεράστιου ρίσκου - Φέρνει πίσω τον... τρελό; - Στην Τούμπα με 2 εκατ. - Κάνει τη διαφορά

του Λάζαρου Γεωργίδη
Μεταγραφή τεράστιου ρίσκου - Φέρνει πίσω τον... τρελό; - Στην Τούμπα με 2 εκατ. - Κάνει τη διαφορά

Βάζει... μπουρλότο στα αποδυτήρια. Εγκρίνει ο Λουτσέσκου;

ΠΑΟΚ - Μίροσλαβ Στοχ: Για την αξία του, κανένας δεν αμφιβάλλει. Για το… μυαλό του όμως, πολλοί. Πριν έξι χρόνια πέρασε από την Ελλάδα, στα 23 του τότε.  Γεμάτη σεζόν με τον Δικεφάλο (24 ματς/5 γκολ), αλλά ήταν τόσο… τρελός που δεν μπορούσε ουσιαστικά κανείς να τον εμπιστευτεί. Οκτώ ομάδες έχει αλλάξει. Τρεις φορές επέστρεψε στη Φενερμπαχτσέ.  Ενδεικτικό αν μη τι άλλο της αστάθειας που τον συνοδεύει. Εδώ και λίγες ώρες, ακούγεται για ακόμη μια επιστροφή του. Στην Τούμπα και στον ΠΑΟΚ.

Πλέον, ο Μίροσλαβ Στοχ τριαντάρισε (γεννημένος τον Οκτώβριο του 1989). Για μόλις δεύτερη φορά στην επαγγελματική του καριέρα έκανε δεύτερη σεζόν στην ίδια ομάδα, όντας βασικός, κομβικός στην Σλάβια Πράγας. Πέρυσι μάλιστα, έκανε την καλύτερη, την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του πετυχαίνοντας 12 γκολ στο πρωτάθλημα Τσεχίας και 14 συνολικά.

Βασικό και σταθερό στέλεχος και της εθνικής Σλοβακίας, ο 30χρονος εξτρέμ έκανε την εμφάνιση του σήμερα ως υποψήφιος για τη θέση του ακραίου επιθετικού στους Θεσσαλονικείς. Μια θέση, που στον Δικέφαλο έχουν ξεκαθαρίσει πως θέλουν να τη δώσουν σε κάποιον έμπειρο, ποιοτικό, που θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά. Ο Στοχ, στα καλά του, στα… ήρεμα του, είναι τέτοιος ποδοσφαιριστής.  Το θέμα είναι αν υπάρχουν εγγυήσεις  πως μπορεί να παραμείνει στηνκ κατάσταση που δείχνει να βρίσκεται την τελευταία διετία.

Το γεγονός πως το συμβόλαιο του με την Σλάβια Πράγας μπορεί να σπάσει με ένα ποσό κάτω από 2 εκατ. ευρώ – ποσό που σαφώς βρίσκεται εντός των οικονομικών δυνατοτήτων των νταμπλούχων – είναι ένα έξτρα πλεονέκτημα της υποψηφιότητας του. Μένει να δούμε αν αυτή είναι όντως ψηλά, αν είναι όντως σοβαρή και αν έχει τύχη να προχωρήσει…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός και στη Θεσσαλονίκη με Ουάρντα - "Βράζουν" στον ΠΑΟΚ με το σκάνδαλο - Τι αποφάσισαν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags