Facebook Pixel Κριστιάν Καρεμπέ: ερωτήθηκε αν οι Πειραιώτες μπορούν να κατακτήσουν το Champions League
| 2019-09-09 15:08:00

Φοβερή απάντηση! Ο Καρεμπέ ρωτήθηκε αν μπορεί ο Ολυμπιακός να πάρει Champions League

Sportdog Team
Φοβερή απάντηση! Ο Καρεμπέ ρωτήθηκε αν μπορεί ο Ολυμπιακός να πάρει Champions League

Ο Γάλλος μίλησε για τον νόμο της αγοράς που επιβάλλονται στις ποδοσφαιρικές αξίες.

Κριστιάν Καρεμπέ: Συνέντευξη στην πορτογαλική ιστοσελίδα sapo24 παραχώρησε ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, όπου μίλησε για θέματα που αφορούν το ποδόσφαιρο και ερωτήθηκε αν οι Πειραιώτες μπορούν να κατακτήσουν το Champions League.

Κληθείς να απαντήσει για το γεγονός ότι βρίσκεται σε μια αγορά η οποία δεν έχει σχέση με εκείνη που έκανε μεγάλη καριέρα ως ποδοσφαιριστής απάντησε: «Εξαρτάται από το πρωτάθλημα στο οποίο είσαι. Εάν βρίσκεστε στην Πρέμιερ Λιγκ, αυτοί οι αριθμοί είναι κανονικοί, αν βρίσκεστε στη Bundesliga, στη La Liga ή στο Calcio, είναι ακόμα κανονικοί. Μετά από αυτό, πρέπει να λάβουμε υπόψη τα στοιχεία, τους μισθούς και να συνειδητοποιήσουμε ότι, εντάξει, δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε με άλλους, αλλά πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί στο δικό μας πρωτάθλημα. Πρέπει να προσαρμόσουμε την ανταγωνιστικότητά μας. Αυτό κάνουμε στον Ολυμπιακό. Γνωρίζουμε ότι δεν έχουμε τον ίδιο προϋπολογισμό με τον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή τη Μπάγερν Μονάχου ή, για παράδειγμα, με την Τότεναμ. Μόνο στον τομέα αυτό καθίσταται δυνατή. Στο πεδίο, οτιδήποτε είναι δυνατό».

Ο Γάλλος συν τοις άλλοις ερωτήθηκε αν θεωρεί αδύνατο μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, η Μπενφίκα, η Πόρτο και η Σπόρτινγκ να κατακτήσουν το Champions League.

«Όχι και γι αυτό πρέπει να σεβόμαστε κάθε αντίπαλο μέσα στο γήπεδο. Μερικές φορές ακούω διάφορα σχόλια σχετικά με τις αξίες των παικτών, ότι αυτός αξίζει περισσότερα επειδή παίζει στην Πρέμιερ Λιγκ και ότι αυτός που παίζει στον Ολυμπιακό ή στην Μπενφίκα αξίζει λιγότερα. Στον αθλητισμό υπάρχουν δύο κριτήρια: η αθλητική αξία και ο νόμος της αγοράς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags