Facebook Pixel Ολυμπιακός: Λίγα τα 10 εκατ.Ευρώ για Μπουχαλάκη
| 2019-09-28 13:04:00

Στα όρια της... μεταφυσικής - Λίγα τα 10.000.000 - "Παραμιλάει" η Ευρώπη - Νέος Σάμαρης!

του Παναγιώτη Νικολάου
Στα όρια της... μεταφυσικής - Λίγα τα 10.000.000 - "Παραμιλάει" η Ευρώπη - Νέος Σάμαρης!

Ήταν... στόχος των οπαδών. "Καψούρα" Μαρτίνς. Πόσα "πιάνει";

Ολυμπιακός: Λίγα τα 10 εκατ.Ευρώ για Μπουχαλάκη

Η παρουσία του πάντα προξενούσε συζητήσεις. Αναφορικά με την χρησιμότητα του ή όχι στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Το γεγονός πως όσοι προπονητές πέρασαν από τον πάγκο των «ερυθρόλευκων» και – τουλάχιστον – ξεκινούσαν σεζόν με αυτόν βασικό, ανάχθηκε στη… μεταφυσική. Το γεγονός ότι πήγε ως… κάτεργο στη Φόρεστ και παρά ταύτα, εξελίχτηκε στα 3/4 της σεζόν βασικός εκεί, επίσης.

Πλέον όμως, ο Ανδρέας Μπουχαλάκης δεν αμφισβητείται. Για την ακρίβεια δεν μπορεί να αμφισβητείται. Αν όχι από τον κόσμο του Ολυμπιακού και τα media, τουλάχιστον από τον κόσμο του ποδοσφαίρου. Αναντικατάστατος στη λογική και στη δομή της ενδεκάδας του Πέδρο Μαρτίνς, ανανέωσε μετά πολλών επαίνων το συμβόλαιο του το καλοκαίρι, οπότε και είδε τους «ερυθρόλευκους» να ξεκόβουν ουσιαστικά το ενδιαφέρον της Μπολόνια τιμολογώντας τον στα 10 εκατ. ευρώ!

Ποσό που πάντως δεν μοιάζει απαγορευτικό αν αναλογιστεί κανείς την εμφάνιση που έκανε ο διεθνής μέσος στο εναρκτήριο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ με την Τότεναμ. Με κάτι τέτοια, το δεκάρικο ίσως να μοιάζει και λίγο. Σημερινό δημοσίευμα λοιπόν θέλει τους δύο από τους τρεις μεγάλους της Πορτογαλίας, την Μπενφίκα και την Σπόρτινγκ να έχουν εντάξει τον Κρητικό στο scouting που πραγματοποιούν.

Κατ’ αρχάς, δεν είναι οι μόνοι. Τα όσα κάνει, ειδικά στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, ο «Μπούχα» δεν έχουν περάσει απαρατήρητα. Από πολλούς και από πολλές χώρες, όχι μόνο στην Πορτογαλία συγκεκριμένα. Ως προς τις δύο συμπολίτισσες πάντως, για την Σπόρτινγκ κρατάμε πολύ μικρό καλάθι, γιατί η κατάσταση που επικρατεί στα «λιοντάρια» - και που δεν προβλέπεται να βελτιωθεί – καθιστά απαγορευτική οποιαδήποτε σκέψη αγοράς ποδοσφαιριστή από τον Ολυμπιακό.

Στην Μπενφίκα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Αφενός γιατί η οικονομική δυνατότητα είναι τελείως διαφορετική, αφετέρου γιατί οι σχέσεις των δύο ομάδων είναι εξαιρετικές και δεν έχουν δοκιμαστεί όπως δοκιμάστηκαν αυτές του Ολυμπιακού με την Σπόρτινγκ, αλλά το κυριότερο είναι πως η Μπενφίκα έχει ήδη μπει σε διαδικασία αναζήτησης ποδοσφαιριστή στο στιλ του Μπουχαλάκη, αφού δύο από τους πυλώνες της στη συγκεκριμένη θέση τα τελευταία χρόνια, ο Φέισα και ο Σάμαρης, οδεύουν προς… περιθωριοποίηση.

Διαβάστε επίσης

Διέρρευσε: Αυτή είναι η 11άδα του Μαρτίνς με Λαμία - Δεν κάνει τελικά ροτέισον - Μέσα ο "παππούς"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags