Facebook Pixel Ολυμπιακός: Βουίζει όλη η πιάτσα - Δανεισμός... ΣΟΚ από Ολυμπιακό - Απίστευτο πού δίνει πρωτοκλασάτο Έλληνα!
| 2020-01-03 17:15:00

Βουίζει όλη η πιάτσα - Δανεισμός... ΣΟΚ από Ολυμπιακό - Απίστευτο πού δίνει πρωτοκλασάτο Έλληνα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Βουίζει όλη η πιάτσα - Δανεισμός... ΣΟΚ από Ολυμπιακό - Απίστευτο πού δίνει πρωτοκλασάτο Έλληνα!

Έπεσε... σύρμα στην αγορά. Θα "σκοτωθούν". Παρασκήνιο-φωτιά.

Εχει αποδειχτεί άπειρες φορές πως τίποτα δεν είναι δεδομένο σε μια (εκάστοτε) μεταγραφική περίοδο. Τα πάντα μπορεί να γίνουν, τα πάντα μπορεί να συμβούν. Η αναζήτηση της Νάπολι για έναν αριστερό μπακ, γνωστή από τον Οκτώβριο. Σε αυτό το πλαίσιο άλλωστε και το (σοβαρό) ενδιαφέρον των «παρτενοπέι» για τον Κώστα Τσιμίκα, στον οποίο είχαν κάνει και ενδελεχές scouting.

Η λογική του συλλόγου να πάρει έναν βασικό αριστερό μπακ με προοπτική καλοκαιριού. Αυτή εξακολουθεί. Στο μεσοδιάστημα όμως προέκυψε και μια δεύτερη ανάγκη, η συμπληρωματική προσθήκη ενός αριστερού μπακ, τον Ιανουάριο, προκειμένου – κατά το κοινώς λεγόμενο – να βγει η χρονιά. Σε αυτό το πλαίσιο, προφανώς, ο αναντικατάστατος στον Ολυμπιακό Τσιμίκας, δεν μπορεί να ενταχθεί (προσοχή, δεν «καίγεται» εν όψει καλοκαιριού, ίσα ίσα).

Ωστόσο, όπως φαίνεται, μπορεί και παραμπορεί ο… ξεχασμένος στους «ερυθρόλευκους», Κούτρης! Ένα θέμα που όταν πρωτοδημοσιοποιήθηκε δεν το πίστευε κανείς, ακριβώς εξαιτίας του αγωνιστικού παραγκωνισμού του διεθνή Ελληνα, όχι μόνο συντηρείται από τα ιταλικά media, αλλά ολοένα και ανεβαίνει.  Και όπως μάλιστα ισχυρίζονται media που είναι κοντά ρεπορταζιακά στη Νάπολι, το ενδιαφέρον του συλλόγου για την προοπτική του Κούτρη είναι κάτι περισσότερο από υπαρκτό.

Οσο δύσκολο και αν είναι – ακόμη και με αυτά τα δεδομένα – να το πιστέψουμε (επαναλαμβάνουμε, όχι λόγω της αξίας του Κούτρη, αλλά προφανώς λόγω του ότι δεν παίζει πλέον στον Ολυμπιακό…), τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Το σίγουρο πάντως είναι πως μέχρι και σήμερα, η πλευρά του ποδοσφαιριστή δεν έχει δεχτεί κάποια κρούση εκ μέρους της Νάπολι, η οποία σύμφωνα πάντα με τα ιταλικά media, θα επιδιώξει έναν δανεισμό του Κούτρη.

Το επίσης σίγουρο είναι πως πλέον, ο Ολυμπιακός εξετάζει σχετικές προσφορές και δεν είναι αντίθετος με μια τέτοια λύση. Εξ ου και η δυναμική επιστροφή της Μαγιόρκα, η οποία το περασμένο καλοκαίρι πρόσφερε περίπου 2 εκατ. ευρώ για την αγορά του 50% των δικαιωμάτων του Κούτρη αλλά και το ενδιαφέρον και άλλων ευρωπαϊκών ομάδων για τον αριστερό μπακ των «ερυθρόλευκων», ακριβώς εξαιτίας του… σύρματος που έχει πέσει στην αγορά πως ο πλέον ο Ολυμπιακός δεν είναι αρνητικός σε έναν δανεισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Διέρρευσε το όνομα: Αυτός είναι ο απίθανος επιθετικός που συμφώνησε με τον Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags