Facebook Pixel Μάντσεστερ Σίτι: Στην... αντεπίθεση η Σίτι για την τιμωρία – «Κατηγορεί τις Ρεάλ, Παρί και Μπάγερν»!
Ποδόσφαιρο
| 2020-02-18 20:38:00

Στην... αντεπίθεση η Σίτι για την ευρωπαϊκή τιμωρία – «Κατηγορεί τις Ρεάλ, Παρί και Μπάγερν»!

Sportdog Team
Στην... αντεπίθεση η Σίτι για την ευρωπαϊκή τιμωρία – «Κατηγορεί τις Ρεάλ, Παρί και Μπάγερν»!

Ποιους βλέπουν πίσω από την υπόθεση οι Πολίτες;

Μάντσεστερ Σίτι: Σε δεινή θέση βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι μετά την απόφαση της UEFA να της επιβάλλει ποινή διετούς αποκλεισμού από κάθε ευρωπαϊκή διοργάνωση καθώς και πρόστιμο ύψους 30.000.000 ευρώ για παραβίαση των κανονισμών του FFP.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη πάντως, φαίνεται να έχει συσπειρώσει τον αγγλικό σύλλογο, ο οποίος ετοιμάζει και την προσφυγή του στο CAS. Παράλληλα, όλοι εντός της ομάδας δηλώσουν έτοιμοι για την επόμενη ημέρα.

Απόδειξη είναι η πρώτη τοποθέτηση του Πεπ Γκουαρδιόλα που φέρεται να είπε στους παίκτες του "θα είμαι και στην League Two μαζί σας" ενώ την ίδια ώρα οι διοικούντες τον σύλλογο θεωρούν πως πίσω από αυτή την τιμωρία κρύβονται συμφέροντα άλλων ομάδων.

"Στη Σίτι πιστεύουν πως διάφοροι σύλλογοι, μεταξύ των οποίων η Ρεάλ, η Μπάγερν και αγγλικές ομάδες, έχουν ασκήσει πίεση στην UEFA για να πάρει αυτή τη θέση. Και πίσω από την απόφαση κρύβεται και η Παρί Σεν Ζερμέν, που έχει αποφύγει μία δεύτερη ποινή και της οποίας ο πρόεδρος, ο Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, είναι στην εκτελεστική επιτροπή της UEFA ως ένας από τους εκπροσώπους της Eca", αναφέρει χαρακτηριστικά η αγγλική ιστοσελίδα "The Atheltic.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags