Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ανατροπή και με Βαγιαννίδη - "Άναψε" μόλις άκουσε τον Δώνη
| 2020-02-21 12:48:00

Χαμός σε ΠΑΟ: Ανατροπή και με Βαγιαννίδη! - "Άναψε" μόλις άκουσε τον Δώνη - "Άκυρο" το ραντεβού!

του Νίκου Στεργίου
Χαμός σε ΠΑΟ: Ανατροπή και με Βαγιαννίδη! - "Άναψε" μόλις άκουσε τον Δώνη - "Άκυρο" το ραντεβού!

Τα πάνω-κάτω στο Τριφύλλι. "Λεζάντα" στο μικρό. Ούτε 24 ώρες...

Παναθηναϊκός: Αποτέλεσμα, ένα ακόμη για την ακρίβεια, πιθανώς το μικρότερης σημασίας, του χθεσινού ξεσπάσματος του Γιώργου Δώνη ήταν να αλλάξει και πάλι, σε διάστημα λιγότερο των 24 ωρών, το κλίμα σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του Γιώργου Βαγιαννίδη.

Το "τρένο", ξεκάθαρα έθεσε θέμα διαχείρισης του νεαρού, τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο κυρίως στον τρόπο με τον οποίο η προσπάθεια που γίνεται διοικητικά για να παραμείνει στα πράσινα, εμπλέκεται στη δική του δουλειά ως προπονητής, αφού δεν έκρυψε την ενόχλησή του με τις εγγυημένες συμμετοχές που προσφέρονται -βάσει συμβολαίου- στον 18χρονο δεξιό μπακ-χαφ προκειμένου να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Αυτή η δημόσια αναφορά και η εκ νέου τοποθέτηση του ονόματος του "Βάγια" στο προσκήνιο, με τρόπο μάλιστα που δεν είναι καθόλου θετικός και έχει να κάνει με κάτι τόσο σοβαρό όσο οι διαφωνίες μεταξύ προπονητή και διοίκησης και ανοιχτά αναγκάζουν τον προπονητή να προειδοποιεί με αποχώρηση από τον σύλλογο, δεν ήχησαν καθόλου καλά στην οικογένεια του Βαγιαννίδη.

Το αρχικό λοιπόν, θετικό  κλίμα, μετά την προχθεσινή συνάντηση της μητέρας του με τον Γιάννη Αλαφούζο, αντικαταστάθηκε μετά τις δηλώσεις Δώνη με προβληματισμό. Έντονο προβληματισμό αναφορικά με την παραμονή του νεαρού στον Παναθηναϊκό, ειδικά με τέτοιες συνθήκες.

Σύμφωνα με πηγές κοντά στην οικογένεια Βαγιαννίδη, πλέον, όποια απόφαση και αν παρθεί, δεν θα έχει θετικό αντίκτυπο στην εξέλιξη του 18χρονου άσου. Αν συμφωνήσει να παραμείνει, είναι σαφές πως θα έχει προκαλέσει με αυτήν του την απόφαση ένα χάσμα (πιθανώς και αγεφύρωτο) μεταξύ διοίκησης και προπονητή, ενός προπονητή, ο οποίος ξεκάθαρα δείχνει πως δεν συμφωνεί με την αξιολόγηση της διοίκησης αναφορικά με το ταλέντο και τον τρόπο αξιοποίησης του Βαγιαννίδη.

Αν από την άλλη, αποχωρήσει ο Δώνης, τότε ο "Βάγια" θα θεωρείται υπεύθυνος (μεταξύ άλλων φυσικά) γι' αυτήν την εξέλιξη, "λεζάντα" που μόνο καλή και εποικοδομητική δεν θα είναι για έναν νεαρό ποδοσφαιριστή που τώρα ξεκινάει την καριέρα του.

Κοινώς, λιγότερο από 24 ώρες κράτησε το θετικό μομέντουμ που δικαιολογούσε αυξημένες πιθανότητες για ανανέωση του Βαγιαννίδη. Πλέον, είμαστε και πάλι εκεί που βρισκόμασταν πριν την προχθεσινή συνάντηση Αλαφούζου και της μητέρας του ποδοσφαιριστή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γι’ αυτό έγινε έξαλλος ο Δώνης - Το μυστικό ραντεβού Ρόκα με δύο παίκτες - Έπεσαν υπογραφές;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags