Facebook Pixel "Χ"αλάστηκαν και οι δύο - Οριστικά εκτός πλέι οφ Βόλος και ΑΕΛ!
| 2020-02-23 19:12:00

"Χ"αλάστηκαν και οι δύο - Οριστικά εκτός πλέι οφ Βόλος και ΑΕΛ!

Sportdog Team
"Χ"αλάστηκαν και οι δύο - Οριστικά εκτός πλέι οφ Βόλος και ΑΕΛ!

Έμειναν στο 0-0 και έχασαν κάθε ελπίδα.

Βόλος ΝΠΣ και ΑΕΛ "κόλλησαν" στο 0-0, αποτέλεσμα που άφησε αμφότερες τις ομάδες εκτός πλέι οφ!

Το ισόπαλο σκορ στο ντέρμπι της Θεσσαλίας άφησε και τους δύο στους 27 βαθμούς. Από τη στιγμή που απομένει μόλις μια αγωνιστική και ΟΦΗ είναι στην 6η θέση με 31 πόντους, Βόλος και ΑΕΛ έδωσαν και... μαθηματικά ραντεβού για τα πλέι άουτ.

Η ΑΕΛ είχε τις καλύτερες φάσεις για γκολ στο πρώτο μέρος, με πρωταγωνιστή τον Τόρζε. Ωστόσο, δεν κατάφερε να προηγηθεί και στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι "στράβωσε" για την ομάδα του Γρηγορίου.

Στο 52' ο Μάρκοβιτς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για σκληρό φάουλ στον Κάσες μετά από εξέταση του VAR. Ακόμα και με 10 παίκτες η ΑΕΛ έφτασε κοντά στο γκολ στο 61', με τον Τόρζε να σουτάρει και τον Γκαραβέλη να αποκρούει εντυπωσιακά.

Ο Βόλος ΝΠΣ επιχείρησε να... κλέψει το ματς, αλλά ο Τσίκα αστόχησε με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή στο 85', με αποτέλεσμα το 0-0 να μείνει μέχρι τέλους.

ΒΟΛΟΣ: Γκαραβέλης, Τσίκα, Δημόπουλος, Κανταμούρο (46' Τόρες), Φερράρι, Ντεντάκης, Τσοκάνης (72' Γέντρισεκ), Κάσες, Μουνίθ, Γκουαοροτσένα, Ζοάο.
 
ΑΕΛ: Κρίστινσον, Ηλιάδης, Μιχαήλ, Ουάρντα, Τόρζε, Μούζεκ, Μάρκοβιτς, Σεσέροβιτς, Μπέρτος, Νούνιτς (72' Ασούμπρε, 77' λ.τρ. Μπούστος) και Βινίσιους Σάντος Σίλβα (53' Μόρας).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags