Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αδιανόητο τι έγινε στο ντέρμπι - Στην Τούμπα ο... μπουρλοτιέρης - Τα ξέχασαν όλα - Μήπως γυρίζει;
| 2020-02-24 19:30:00

Αδιανόητο τι έγινε στο ντέρμπι - Στην Τούμπα ο... μπουρλοτιέρης - Τα ξέχασαν όλα - Μήπως γυρίζει;

του Λάζαρου Γεωργίδη
Αδιανόητο τι έγινε στο ντέρμπι - Στην Τούμπα ο... μπουρλοτιέρης - Τα ξέχασαν όλα - Μήπως γυρίζει;

Στα καλά του καθουμένου. Είχε "ανάψει" τον Σαββίδη. Στα... ώπα ώπα!

Βρέθηκε στην Τούμπα. Στη Θεσσαλονίκη, βρίσκεται συχνά. Επίτιμος προσκεκλημένος στις σουίτες του γηπέδου του ΠΑΟΚ. Τι περισσότερο να κάνει για να δείξει τα συναισθήματα του ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς;

Προσπάθησε όσο μπορούσε και το περασμένο καλοκαίρι και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο να άρει τα εμπόδια για να διευκολύνει πιθανή επιστροφή του, ωστόσο τα λεφτά που εισπράττει στη Σαουδική Αραβία ήταν -τελικά- παρά πολλά για να τα αρνηθεί και να ακολουθήσει αυτό που δήλωνε.

Όπως και να έχει πάντως, το timing ήταν ιδιαίτερο. Υπενθυμίζεται πως σε ένα προ διετίας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Σέρβος εμφάνισε πρόταση από ομάδα της Κίνας, Παρασκευή, βάζοντας… μπουρλότο στα αποδυτήρια και στη λειτουργία του Δικεφάλου, αφού ευθαρσώς -τότε- ζητούσε είτε πολύ καλύτερο συμβόλαιο είτε να αποχωρούσε, άμεσα, από τον ΠΑΟΚ.

Τελικά του, πέρασε, πήρε το συμβόλαιο που ήθελε (το μεγαλύτερο στην ομάδα) και παρέμεινε στο ρόστερ. Μέχρι πέρυσι φυσικά, όταν στα καλά του καθούμενου, χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα από τον ίδιο, "ζαλίστηκε" από το χαλί των δολαρίων που έστρωσαν στα πόδια του οι Αραβες και χωρίς να αφήσει περιθώρια στους ανθρώπους των πρωταθλητών, συμφώνησε να μετακομίσει στην Αλ Ιτιχάντ.

Υπενθυμίζουμε πως ενόσω ο ΠΑΟΚ, τότε, στη διάρκεια του συγκεκριμένου μεταγραφικού θέματος ισχυρίζονταν πως διαπραγματεύεται ακόμη με τον σαουδαραβικό σύλλογο, ο "Πρίγιο" χωρίς να περιμένει έγκριση και deal, έφυγε από τη Θεσσαλονίκη, χωρίς καν να συναντηθεί με τους διοικούντες, πηγαίνοντας στην αραβική χερσόνησο, για να τελειώσει τη μεταγραφή του εκεί αδιαφορώντας για οτιδήποτε ισχυρίζονταν στον Δικέφαλο.

Μάλιστα, τότε -μόλις πέρυσι, για να μην ξεχνιόμαστε- τα ρεπορτάζ ήθελαν την οικογένεια Σαββίδη ιδιαίτερα ενοχλημένη με τη στάση και τη συνολική συμπεριφορά του Πρίγιοβιτς. Όπως φαίνεται όμως, περασμένα ξεχασμένα, με τον Σέρβο να εξακολουθεί να απολαμβάνει προνομιακής μεταχείρισης, εξαργυρώνοντας τα συναισθήματα που απέκτησε -αλλά δεν έδειξε…- για τον ΠΑΟΚ, φορώντας τη φανέλα του Δικεφάλου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θα γίνει... πόλεμος - Μεγάλη μάχη Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ για Έλληνα άσο - Ποιος θα πάρει την ταλεντάρα;

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags