Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Νέο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για Δώνη - Με πολλές απουσίες ο Παναθηναϊκός
| 2020-02-29 19:27:00

Νέο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για Δώνη - Με πολλές απουσίες ο Παναθηναϊκός

Sportdog Team
Νέο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για Δώνη - Με πολλές απουσίες ο Παναθηναϊκός

Ποια η αποστολή για το παιχνίδι με τον Βόλο.

Παναθηναϊκός: Με πολλές απουσίες και χωρίς τον ανέτοιμο Ηλία Χατζηθεοδωρίδη θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στην αυριανή αναμέτρηση με τον Βόλο, ενώ πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε με τον Αργύρη Καμπετσή.

Ο Έλληνας μπακ κρίθηκε πως δεν είναι απόλυτα έτοιμος και έτσι τέθηκε εκτός αποστολής για την αναμέτρηση της Κυριακής ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Βόλο στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Από εκεί και πέρα, εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Χρήστος Δώνης και Γκάις Ζαχίντ αλλά και οι επίσης τραυματίες Κολοβέτσιος, Κολοβός, Ινσούα και Αγιούμπ.

Σε αυτά τα προβλήματα για τον Γιώργο Δώνη ήρθε να προστεθεί ένα ακόμα την τελευταία στιγμή. Ο Αργύρης Καμπετσής αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον ραπτικό μυ και έμεινε επίσης εκτός αποστολής.

Αναλυτικά στην αποστολή για το ματς με την ομάδα της Μαγνησίας βρίσκονται οι Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Μακέντα, Χατζηγιοβάνης, Αποστολάκης, Μπεκ, Μπουζούκης, Περέα, Κουρμπέλης, Νάγκι, Ανουάρ, Νούνες, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Αλεξανδρόπουλος, Βαγιαννίδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags