Facebook Pixel Super League:
Ποδόσφαιρο
| 2020-05-16 16:25:00

Φοβερή κόντρα! Σάντος εναντίον Μπάγεβιτς

Sportdog Team
Φοβερή κόντρα! Σάντος εναντίον Μπάγεβιτς

Διαβάστε τι έγινε σαν σήμερα, 16 Μαΐου, στο σχέτικο αφιέρωμα που αναρτεί καθημερινά η επίσημη ιστοσελίδα της Super League:

1965

Ο Παναθηναϊκός αυξάνει τις πιθανότητες να πάρει το πρωτάθλημα, καθώς νικά στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον Απόλλωνα Καλαμαριάς 4-1 (85’ σουτ Καραμυτηλιός – 7’ σουτ, 64’ σουτ Κομιανίδης, 53’ πέναλτι Λουκανίδης, 61’ σουτ Παναγιωτίδης). Την ίδια ώρα η ΑΕΚ μένει δύο βαθμούς πίσω με την ισοπαλία στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ 1-1 (27’ σουτ Αποστολίδης – 53’ σουτ Παπαγεωργίου), ενώ ο Ολυμπιακός χάνει στην Κατερίνη από τον Πιερικό 1-0 (66’ σουτ Αμανατίδης) και μένει έξι βαθμούς μακριά από την κορυφή.

1999

Δέκα βαθμούς μπροστά από την ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός χρειάζεται τη νίκη με τον Ηρακλή στο «Σπύρος Λούης» για να πάρει το τρίτο πρωτάθλημα στη σειρά. Μάλιστα ο Ολυμπιακός έχει πάρει ήδη το Κύπελλο και έχει φτάσει στους «οκτώ» του Champions League. Ο Ηρακλής αντιστέκεται, αλλά τελικά οι «ερυθρόλευκοι» επικρατούν με 3-2 (21’ σουτ, 75’ σουτ Γκόγκιτς, 59’ κεφαλιά Μαυρογενίδης – 57’ σουτ Κυριαζής, 77’ σουτ Χριστοδούλου). Και εξασφαλίζουν το πρωτάθλημα τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος.

2004

Ο Παναθηναϊκός προηγείται δύο βαθμούς του Ολυμπιακού και παίζει στη Νίκαια με την Προοδευτική στην προτελευταία αγωνιστική. Καταφέρνει να πάρει τη νίκη στο τέλος του αγώνα, αφού σκοράρει με τον Ολισαντέμπε που μπαίνει αλλαγή στο 80’ για να κάνει το 1-2 (44’ σουτ Σπέρτος – 15’ σουτ Γκονζάλες, 89’ σουτ Ολισαντέμπε). Έτσι οι «πράσινοι» παραμένουν στο συν δύο, αφού ο Ολυμπιακός νικά τον Άρη με 3-0 (56’ σουτ Γεωργιάδης, 78’ σουτ Γεωργάτος, 82’ κεφαλιά Τζιοβάνι).

2010

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ για τα πλέι οφ και του αρκεί ένας βαθμός για να πάρει την πρώτη θέση, αφού ο Ολυμπιακός είναι έξι βαθμούς πίσω του. Το παιχνίδι έχει την ιδιαιτερότητα ότι στους πάγκους είναι… πρώην των δύο ομάδων, Σάντος και Μπάγεβιτς. Ο Κρέσιτς πιάνει πέναλτι του Σκόκο και ο ΠΑΟΚ επικρατεί με 1-0 (52’ σουτ Μουσλίμοβιτς) και εξασφαλίζει το εισιτήριο του Champions League. Είναι η 100η ήττα του Ντούσαν Μπάγεβιτς στους πάγκους της κατηγορίας.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags