Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ο Πόντους Βέρνμπολουμ επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από 1,5 χρόνο.
| 2020-05-23 17:54:00

Ευχάριστα νέα στον ΠΑΟΚ – Είδηση που θα ενθουσιάσει – Ποιος πάτησε χορτάρι!

Sportdog Team
Ευχάριστα νέα στον ΠΑΟΚ – Είδηση που θα ενθουσιάσει – Ποιος πάτησε χορτάρι!

ΠΑΟΚ: Ο Πόντους Βέρνμπολουμ επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από 1,5 χρόνο.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Πολωνού τον είχε αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετό καιρό, όμως πλέον όλα βρίσκονται στο παρελθόν και σήμερα φόρεσε ξανά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσι και επέστρεψε στη δράση.

Σήμερα στην Τούμπα είχαν ένα φιλικό παιχνίδι και όπως σημειώνει και η Ασπρόμαυρη ΠΑΕ αύριο θα έχουν ρεπό οι παίκτες.

Συγκεκριμένα ανέφερε: Ήταν μια προσομοίωση για το πώς μπορεί να είναι ένας αγώνας στην εποχή του Covid19. Άδειες κερκίδες, μέτρα ασφαλείας και ποδόσφαιρο. Οι μαύροι αντιμετώπισαν τους γκρι σ’ ένα εσωτερικό φιλικό που εντάσσεται στην προσπάθεια του Αμπέλ Φερέιρα ν’ αποκτήσει η ομάδα του ρυθμό μετά την απραξία.

προπόνηση του Σαββάτου, λοιπόν, είχε χαρακτήρα φιλικής αναμέτρησης. Με ζέσταμα, ασκήσεις τακτικής και δύο 30λεπτα ημίχρονα στα οποία ο Πορτογάλος προπονητής ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να βγάλουν στο γήπεδο τα χαρακτηριστικά που δούλεψαν τις προηγούμενες μέρες στη Νέα Μεσημβρία.Την Κυριακή (24.05) ο ΠΑΟΚ θα έχει ρεπό και η προετοιμασία για την ενδεχόμενη επανέναρξη της Super League θα συνεχιστεί το πρωί της Δευτέρας (25.05) στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags