Facebook Pixel Έτη φωτός μπροστά ο Ολυμπιακός - Δεν γίνεται να "χτυπάει" τέτοιους παικταράδες
| 2020-06-02 13:35:00

Έτη φωτός μπροστά ο Ολυμπιακός - Δε γίνεται να "χτυπάει" τέτοιους παικταράδες - "Σφήνα" σε μεγαθήρια

του Παναγιώτη Νικολάου
Έτη φωτός μπροστά ο Ολυμπιακός - Δε γίνεται να "χτυπάει" τέτοιους παικταράδες - "Σφήνα" σε μεγαθήρια

Ολυμπιακός: Μεσούσης της καραντίνας, ο Τανγκί Κουασί ήταν ένα από τα ονόματα που παρέλασε, πρωτοσέλιδα, στα ελληνικά media ως υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού. Κανείς δεν πτοήθηκε από το γεγονός ότι μιλάγαμε για έναν παίκτη o οποίος χωρίς να έχει ενηλικιωθεί (την Κυριακή συμπληρώνει τα 18 του χρόνια) πήρε φέτος 13 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, αγωνιζόμενος τόσο ως στόπερ όσο και ως αμυντικός χαφ.

Το sportdog είχε επισημάνει το πόσο ουτοπική ήταν ακόμη και η απλή αναφορά του ονόματος του στο ρεπορτάζ ακόμη και του Ολυμπιακού που λόγω και των ευρωπαϊκών του επιτυχιών, αλλά και της επιρροής που έχει τα τελευταία χρόνια στη γαλλική αγορά, πιθανότατα είναι η μόνη ελληνική ομάδα που θα μπορούσε να σταθεί με κάποιον ρεαλισμό σε ένα τέτοιο, σχετικό ρεπορτάζ και επιβεβαιώθηκε.

Χθεσινές αναφορές των γαλλικών media επισημαίνουν πως ο Κουασί έχει στα χέρια του μια πρόταση ανανέωσης από την Παρί και παρότι ο ίδιος θέλει να την αποδεχθεί, οι ατζέντηδες του τον "σπρώχνουν" να αποδεχτεί τις προτάσεις από Μίλαν και Λειψία, οι οποίες του προσφέρουν, πέραν φυσικά όλων των υπολοίπων και 5 εκατ. ευρώ ως πριμ υπογραφής! Πέντε -για να το αναφέρουμε και ολογράφως- εκατομμύρια ευρώ.

Αυτό για να καταλάβουμε πως ακόμη και ο Ολυμπιακός, που επανειλημμένα έχει αποδείξει τις εξαιρετικές του προσβάσεις στη γαλλική αγορά, δεν μπορεί να προσεγγίζει, ούτε καν να ονειρεύεται πως προσεγγίζει και επίσης ούτε να εμφανίζεται πως προσεγγίζει, ποδοσφαιριστές όπως ο Κουασί, ποδοσφαιριστές δηλαδή από το ανώτερο ράφι του σαμπιονά, με απλησίαστο οικονομικό background ακόμη και για τους "ερυθρόλευκους".

Η σχετική αναφορά γίνεται για έναν ακόμη πιτσιρικά, τον 16χρονο Ιλιές Ζουαουί, ο οποίος εμφανίστηκε να απασχολεί τον Ολυμπιακό. Πρόκειται για το νέο big thing της Μαρσέιγ, με διψήφιο αριθμό τερμάτων και γκολ στο φετινό πρωτάθλημα της ηλικίας του, διεθνής ήδη με την εθνική εφήβων της Γαλλίας και ήδη στα χέρια του πρόταση επαγγελματικού συμβολαίου από τους Φωκαείς, αλλά και ανταγωνισμό από κορυφαία ευρωπαϊκά clubs που διεκδικούν την υπογραφή του χαρισματικού έφηβου μεσοεπιθετικού.

Καμία απολύτως τύχη δεν (γίνεται να) έχει ο Oλυμπιακός, που μπορεί πάντα να έχει τα μάτια και την προσοχή του στην γαλλική αγορά, αλλά για να είμαστε ρεαλιστές, ακόμη δεν μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις νεαρούς ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν στα φυτώρια ομάδων όπως η Μαρσέιγ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μόνο ο Ολυμπιακός! Πουλάει "τελειωμένο" παίκτη 1,5 εκατ. ευρώ - Tρελό "γλέντι" Μαρινάκη

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags