Facebook Pixel Νίκος Αναστόπουλος - ΠΑΟΚ: "Ρουκέτες" Αναστόπουλου για Άρη και ΠΑΟΚ - "Ο Σαββίδης πληρώνει για να είναι στο -20;"
| 2020-06-15 18:59:00

"Ρουκέτες" Αναστόπουλου για Άρη και ΠΑΟΚ - "Ο Σαββίδης πληρώνει για να είναι στο -20;"

Sportdog Team
"Ρουκέτες" Αναστόπουλου για Άρη και ΠΑΟΚ - "Ο Σαββίδης πληρώνει για να είναι στο -20;"

Νίκος Αναστόπουλος - ΠΑΟΚ: Προέχει ο ημιτελικός με την ΑΕΚ για τον Άρη σύμφωνα με όσα είπε ο Νίκος Αναστόπουλος στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» τονίζοντας ότι μέσα από τα παιχνίδια θα πρέπει να βρει αγωνιστικό ρυθμό και να παρουσιαστεί έτοιμος σε εκείνη την αναμέτρηση.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στην περιπέτεια των «κιτρινόμαυρων» με τη FIFA σημειώνοντας ότι εκείνοι που αγόρασαν εκείνους τους παίκτες πρέπει να πληρώσουν όχι ο Καρυπίδης. 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αντίδραση του Άγγελου Χαριστέα: «Τα είπε όλα. Ο Άρης έκανε μια καλή χρονιά. Ο στόχος επετεύχθη. Είναι μια ομάδα που πρέπει να συνοδεύεται με τίτλους. Δεν φτάνει μόνο η μπάλα. Αυτό θυμούνται. Πιστεύω ότι έχει μια ευκαιρία να πάει στον τελικό. 

Ο κόσμος θα πρέπει να μην γκρινιάζει καθώς ο στόχος επετεύχθη και παλεύει για να πάει στον τελικό. Προς τι λοιπόν αυτό; Πρέπει να είναι σε εγρήγορση και να παρουσιαστεί έτοιμος. Πρέπει να βρει αγωνιστικό ρυθμό μέσα από τα παιχνίδια και όταν θα έρθει το ματς κυπέλλου να είναι έτοιμος. Ο κόσμος του Άρη είναι απαιτητικός και παθιασμένος αλλά πρέπει να έχει υπομονή».

Για το ban της FIFA: «Αυτό που έγινε με τη FIFA δεν είναι δουλειά του Καρυπίδη. Έφεραν παικταράδες και προπονητές. Αυτός τους έφερε; Πώς λοιπόν του λέτε να πληρώσει; Εάν φέρει ο Καρυπίδης τον Ρονάλντο και χρεώσει την ΠΑΕ 30 εκατομμύρια θα πρέπει ο επόμενος να πληρώσει; Να λέμε και τα πράγματα με το όνομα τους. Δεν είναι δίκαιο ούτε να μην πληρωθούν οι παίκτες ούτε να πληρώσει ο Καρυπίδης. Αυτοί που έφεραν τους παίκτες να πάνε να τους πληρώσουν. Όχι ο Καρυπίδης».

Για το κύπελλο: «Θα χαρώ να το πάρει το Κύπελλο. Είναι μια υπόθεση μεγάλη να πάρει το Κύπελλο. Προέχει να περάσει την ΑΕΚ. Αυτό το εύχομαι ολόψυχα».

Τέλος, έκανε ένα σχόλιο για τον ΠΑΟΚ: «Ο Σαββίδης πληρώνει για να είναι 20 βαθμούς πίσω ο ΠΑΟΚ;»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags