Facebook Pixel Ολυμπιακός: Στην Αγγλία θα πραγματοποιηθεί η ρεβάνς των Ερυθρόλευκων με τη Γουλβς.
Ποδόσφαιρο
| 2020-06-15 21:05:00

Οριστικό! Εκεί θα γίνει η ρεβάνς του Γουλβς-Ολυμπιακός – Δείτε ημερομηνίες!

Sportdog Team
Οριστικό! Εκεί θα γίνει η ρεβάνς του Γουλβς-Ολυμπιακός – Δείτε ημερομηνίες!

Ολυμπιακός: Στην Αγγλία θα πραγματοποιηθεί η ρεβάνς των Ερυθρόλευκων με τη Γουλβς, για τους "16" του Europa League.

Μετά από πολλές συζητήσεις και αρκετά σενάρια έχουμε οριστική απόφαση, καθώς στη σημερινή συνεδρίαση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Συλλόγων (ECA) αποφασίστηκε ο τρόπος με τον οποίο θα ολοκληρωθούν το Champions League και το Europa League, που διεκόπησαν λόγω του κορωνοϊού.

Έτσι οι Πειραιώτες θα ταξιδέψουν στην Αγγλία για τον επαναληπτικό, με τις ανακοινώσεις από πλευράς ομοσπονδίας να αναμένεται να γίνουν την προσεχή Τετάρτη 17 Ιουνίου.

Από εκεί και πέρα, στα ζευγάρια Ίντερ-Χετάφε και Σεβίλλη-Ρόμα που δεν πραγματοποιήθηκαν καθόλου, η πρόκριση θα κριθεί σε μονή αναμέτρηση στη Γερμανία.

Σε ό,τι αφορά τη φάση των «8», θα διεξαχθεί σε μορφή «Final 8» στη Γερμανία σε Ντούισμπουργκ, Γκελζενκίρχεν, Ντίζελντορφ και Κολωνία από τις 10 έως τις 21 Αυγούστου. Οι αναμετρήσεις θα είναι μονές και ο τελικός θα γίνει στην Κολωνία.

Μάλιστα, η κλήρωση για τους «8» θα γίνει πριν από τη διεξαγωγή των δεύτερων αγώνων για τους «16».

Για το Champions League, όπως και στο Europa League, οι δεύτεροι αγώνες θα γίνουν στις έδρες των ομάδων που ήταν φιλοξενούμενες στην πρώτη φάση και κατόπιν θα ακολουθήσει Final 8 στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα στη Λισαβόνα, στις έδρες των Μπενφίκα (Ντα Λουζ) και Σπόρτινγκ (Αλβαλάδε).

Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί από τις 12 έως τις 23 Αυγούστου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags