Facebook Pixel Europa League - Champions League: Το δύσκολο καλοκαίρι των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη – Μονοί προκριματικοί – Πότε θα παίξουν
Ποδόσφαιρο
| 2020-06-17 21:00:00

Το δύσκολο καλοκαίρι των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη – Μονοί προκριματικοί – Πότε θα παίξουν

Sportdog Team
Το δύσκολο καλοκαίρι των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη – Μονοί προκριματικοί – Πότε θα παίξουν

Η UEFA ανακοίνωσε τις ημερομηνίες και το format των ευρωπαϊκών Κυπέλλων για τη σεζόν 2020-21, αποφασίζοντας πως όλοι οι προκριματικοί γύροι σε Champions League και Europa League, εκτός από τα play off του Champions League, θα περιλαμβάνουν μονά παιχνίδια!

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά για τον ΠΑΟΚ ή την ΑΕΚ που θα τερματίσουν στη 2η θέση του πρωταθλήματος; Αφενός πως όποια ομάδα τερματίσει δεύτερη θα χρειαστεί να δώσει δύο παιχνίδια μέχρι τα play off του Champions League (οι έδρες των αγώνων θα προκύπτουν βάσει κλήρωσης), αφετέρου θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στις 25 ή στις 26 Αυγούστου, δηλαδή νωρίτερα από κάθε άλλη ελληνική ομάδα!



Έτσι, από τη στιγμή που play off και play out αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 19 Ιουλίου και εν συνεχεία θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου, τότε γίνεται εύκολα αντιληπτό πως οι ημέρες διακοπών για τους παίκτες θα είναι κυριολεκτικά... μετρημένες, αφού στις αρχές Αυγούστου θα πρέπει να ξεκινήσουν προετοιμασία με "φόντο" την πρώτη "μάχη" του Champions League. 

Ο Ολυμπιακός θα κληθεί να παίξει 15 ή 16 Σεπτεμβρίου ως πρωταθλητής και για τον 4ο και τον 5ο οι ημερομηνίες είναι 17 και 24 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags